Rodallega: 'Bizim de şansımız bulunuyor'

16.12.2017 - 10:25 | Son Güncellenme: 16.12.2017 - 10:25

Trabzonspor'da ilk 11'de sürekli oynamamasına rağmen, 12 maçta 11 gol atan Hugo Rodallega, şampiyonluk için umutlu konuştu. Rodallega, "Kimin şampiyon olacağını ya da olamayacağını söylemek için henüz erken." dedi.

Tecrübeli oyuncu, "Çünkü önümüzde kazanabileceğimiz çok puan var. Beşiktaş, Galatasaray, Başakşehir ve diğer takımlarla aramızdaki puan farkı fazla değil. Ama bunlardan bahsetmek için erken. Henüz ligin ilk yarısı bile bitmedi. Belki rakiplerimiz farkı açabilir. Belki bunu biz de yapabiliriz çünkü bu kaliteye sahibiz. Maç maç bakıp elimizden gelenin en iyisini yapacağız" diye konuştu.

Yakaladıkları seriyi devam ettirebilmeleri durumunda hedeflerine çok yakın olduklarını anlatan Rodallega, "Bursaspor ve Karabükspor maçlarını mutlaka kazanmamız gerekiyor. İkinci yarı hedefimiz yukarılara oynamak. UEFA ve Şampiyonlar Ligi için bizim de iyi seviyeye gelmemiz gerekiyor. Şu an takım olarak yakaladığımız çok iyi bir seri var. Umarım bunu devam ettiririz. Taraftarımızın da desteğiyle her maçı böyle kazanmaya devam edersek, hedeflerimize ulaşabiliriz" ifadelerini kullandı.

Rodallega: 'Belki de onlardan daha fazla seviniyorum'

"Benim profesyonellik anlayışım her zaman kendini hazır tutmak ve sahaya girdiğinde elinden gelenin en iyisini yapmak. Burak ve N'Doye gol attığında belki de onlardan daha fazla seviniyorum. Tabii ki aramızda rekabet var ama bu sağlıklı bir rekabet. Futbolda oyuncular ve teknik adamlar gelir ve giderler. Her tanıdığınız hocadan yeni şeyler öğreniyorsunuz. Dolayısıyla bu da benim için çok büyük bir fırsat." (Sabah)

Senin için hazırladığımız haberler