Rodallega: "Falcao ile konuştum. Galatasaray..."

08.08.2019 - 17:07 | Son Güncellenme: 08.08.2019 - 20:07

Rodallega: "Falcao ile konuştum. Galatasaray..."

Trabzonspor ile sözleşmesi sona eren ve Denizlispor'a imza atan Hugo Rodallega, Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı.

Spor Kazanı programında yakın arkadaşı Falcao'nun Galatasaray'la temasına ilişkin de konuşan Rodallega, şu ifadeleri kullandı:

"Trabzonspor için imkanları zorladım fakat olmadı"

"Denizlispor'da başarılı olmak istiyorum. Bunun için buraya geldim. Trabzonspor'da devam etme şansım vardı. Bunun için de sonuna kadar zorladım ve yöneticilerle görüştüm. Yeni sözleşme koşulları üzerinde anlaşma sağlayamadık o yüzden olmadı. Galatasaray'a ve diğer güçlü rakiplere karşı oynamak elbette zordur. Ancak iyi çalışıp ilk haftada iyi sonuç alacağımıza inanıyorum."

Falcao transferi...

"Falcao ile çok uzun zamandır arkadaşız. Ama ben onun transfer çalışmaları hakkında nasıl bir çözüm üretilecek o konu hakkında yorum yapamam. Ben onun için en iyisini temenni ediyorum ve Türkiye'ye gelmesini tabii ki isterim. Falcao ile her zaman konuşuyorum ama transfer konularını konuşmuyoruz. Futbol dışı konularla ilgili konuşuyoruz. Diyaloğumuz devam ediyor ama transferi konuştuğumuzu söyleyemem."

"Galatasaray'da oynamayı düşünüyor. Diğer opsiyonları eleyip buraya gelir mi onu bilemem fakat Türkiye ile ilgili bilgilere sahip. Ciddi bir şekilde Galatasaray'da oynamak istiyor. Çünkü Şampiyonlar Ligi'nde ve ligde aradığı ortamı ona sürecek takım. Beklentileri verebilir. Bu konuyu çok iyi bildiği için Galatasaray'ın oyuncusu olabilir. Ama bu iş biter mi, Falcao kararını Galatasaray'dan yana verir mi onu bilemiyorum."

Senin için hazırladığımız haberler