Rodallega gol hedefini açıkladı!

07.09.2018 - 12:14 | Son Güncellenme: 07.09.2018 - 09:15

Trabzonspor'da 4 haftada attığı 3 golle lige Fırtına gibi başlayan Hugo Rodallega, “Hiçbir zaman gol atacağım rakamı söylemem. Hedefim her zaman bir öncekinden daha fazla gol atmaktır. Bu sezon da geçen seneden fazla gol atmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'da geçen sezon tam olarak beklentileri karşılayamayan Hugo Rodallega, Dame N’Doye’un ayrılığı ve Burak Yılmaz’ın sakatlığı sonrasında yeni sezonda takımın birinci forveti oldu.

İlk 4 haftada 3 kez rakip fileleri havalandırarak lige Fırtına gibi giren Kolombiyalı futbolcu, ülke basınına verdiği röportajda geçen sezondan daha fazla gol atmak istediğini belirtti.

Geride bıraktığımız sezon ligde yalnızca 5 gol kaydeden 33 yaşındaki futbolcu, “Hiçbir zaman gol atacağım rakamı söylemem. Hedefim her zaman bir öncekinden daha fazla gol atmaktır. Bu sezon da geçen seneden fazla gol atmak istiyorum” dedi.

‘Şampiyonluk için...’

Trabzonspor’un hedefleriyle ilgili de konuşan tecrübeli oyuncu, “Takım olarak şampiyonluk için mücadele vereceğiz. O kadar olmasa bile en azından Avrupa Kupaları’na katılmak istiyoruz. Hem ben hem de takım arkadaşlarım bunun için elimizden geleni yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

‘Herkesin gözü takımın üstünde’

Türkiye’de çok mutlu olduğunu dile getiren Rodallega, “Burada iki farklı kulüpte oynadım. Akhisar’a alışmak kolay oldu çünkü insanın zaten alışık olduğu şeylere benzerlikler gösteren bir şehir. Trabzon ise daha değişik. Çünkü bölgenin kendine has farklılıkları bulunuyor. Şehirde herkesin gözü takımın üzerinde. İnsanları ise sıcakkanlı” açıklamalarında bulundu. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler