Rodallega yine attı! Alanya'ya karşı şanssızlığını kırdı!

20.12.2020 - 17:32 | Son Güncellenme: 20.12.2020 - 17:35

Türkiye'de daha önce Trabzonspor forması giyen, transfer dönemlerinde ise sıkça Beşiktaş ve Fenerbahçe ile anılan Denizlispor'un golcüsü Hugo Rodallega performansıyla dikkati çekiyor. Rodallega, Alanyaspor'a karşı gol atma sorununu da 13. hafta itibarıyla çözdü. İşte detaylar...

DETAY HABER-AJANSSPOR

Denizlispor'un golcü futbolcusu Hugo Rodallega son haftalardaki üstün performansıyla dikkatleri üstüne çekiyor. Rodallega, Alanyaspor ile oynadıkları maçı da boş geçmedi ve topu ağlara gönderdi. Rodellaga 13 haftada kaç gol attı? Ayrıntılar haberimizde...

Rodallega, son 4 maçta 3 gol attı

Kolombiyalı golcü Rodallega, Alanyaspor maçının 10. dakikasında rakip ağları havalandırdı. Rodallega, son 4 maçta 3 gol atarak takımına katkı vermeyi sürdürdü. Futbolcu maçın 79. dakikada oyundan çıktı.

Hangi takımlara gol atmıştı?

Daha önce transfer döneminde Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın gündemine gelen ve bir dönem Trabzonspor'da oynayan Rodallega, bu sezon Gençlerbirliği, Başakşehir ve Kasımpaşa maçlarında ağları havalandırmıştı.

Alanyaspor maçında şanssızlığı kırdı

Rodallega, Alanyaspor'a karşı oynadığı maçların 547. dakikasında golü buldu. Rodallega, 23. şutunda golü bulmuş oldu. Rodallega geçen sezon 32 maçta 6 gol 1 asistlik performans sergilemişti. 

Senin için hazırladığımız haberler