Rodallega'dan Falcao açıklaması: "Galatasaray'da..."

16.03.2020 - 18:10 | Son Güncellenme: 16.03.2020 - 18:15

Rodallega'dan Falcao açıklaması: "Galatasaray'da..."

Radamel Falcao, Galatasaray'da kalacak mı? Falcao adaptasyon sorunu yaşadı mı? Futbolcular koronavirüsten korkuyor mu?

Radyospor'da Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın canlı yayında sorularını yanıtlayan Denizlispor'un golcü ismi Hugo Rodallega'nın açıklamaları şu şekilde:

3 puan golden daha önemliydi!

"Koronavirüs bizi rahatsız ediyor. Tanrının yardımıyla bu iş düzelecek. Çok güzel bir gol attım ama önemli olan 3 puandı. Bu 3 puan ileriki haftalara daha sakin bir şekilde bakmamızı sağlayacak. Bu galibiyet Süper Lig'e verilen araya daha huzurlu girmemizi sağlayacak. Bu üç puanla birlikte üst sıralara çıkmayı başardık. Falcao'yla şakalaşıyoruz. Golümü şansa attığımı ima etti. "Şut mu çektin yoksa orta mı yaptın?" dedi. Vuruşu gol atmak için yaptığımı söyledim. Arada bana bu şekilde takılıyor."

"Bizim de ailemiz var. Korkuyoruz..."

"Koronavirüsle alakalı bizde korku var. Her şeyden önce insan sağlığı önemli. Ailelerimiz için endişeleniyoruz. Korkmuyoruz desek yalan olur. Bence maçlar ertelenmeli. Sağlık her şeyden önemli. Bizlerin de aileleri var. Denizlispor'da bugün antrenman yaptık ancak arkadaşlarım endişeleniyor. Yarın karar alacağız."

Falcao adaptasyon sorunu yaşamadı!

"Her şeyden önce Falcao'nun adaptasyon sorunu yoktu. Falcao çok önemli bir oyuncu böyle bir sorunu yoktu. Galatasaray çok büyük bir kulüp ve beklentileri yüksek. Falcao böyle ortamlarda çok bulundu. Bu tip ortamlara alışık. Son maçlarda da geçirdiği sakatlıklara rağmen çok gol attı. Son dönemde çok başarılı." 

Falcao şu anda Galatasaray'da çok mutlu!

"Falcao şu anda Galatasaray'da olmaktan dolayı çok mutlu. Galatasaray'a yardım ediyor. Falcao, Galatasaray'a önemli katkılar sağladı. Özellikle son maçlarda bunu net bir şekilde görüyoruz. Falcao'nun şu anki düşüncesi Galatasaray'a destek olmak. Falcao'nun sezon sonu takımdan ayrılmak isteyip istemeyeceğini bilmiyorum. Bu kararı Falcao ve ailesi verir. Bu konuyla ilgili yorum yapamam."

Senin için hazırladığımız haberler