Rodallega'nın serbest kalma maddesi ne kadar? Menajeri Radyospor'da açıkladı...

01.06.2018 - 17:13 | Son Güncellenme: 01.06.2018 - 17:13

Rodallega'nın serbest kalma maddesi ne kadar? Menajeri Radyospor'da açıkladı...

Trabzonspor forması giyen Kolombiyalı Hugo Rodallega hakkında flaş açıklamalar geldi. Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuşan Rodallega'nın menajeri Fatih İlek, oyuncusuna talip olan kulüpleri ve transferi için serbest kalma maddesini açıkladı 

"Transfer sezon başlıyor. Bir çok oyuncu ile çalışıyoruz mesela Dinamo Kiev'den ayrılan Khacheridi vardı ama PAOK çok bastırdı oraya imza attı. Trabzonspor ve Galatasaray ile görüştük ama şartlar olgunlaşmadı. Rodallega temsil ettiğimiz bir oyuncu. Yaklaşık 2,5-3 sezondur Türkiye'de oynuyor. Kontratı devam ediyor, görüştüğümüz kulüpler var ama belirsizlik var. "

"1,75 milyon Euro serbest kalma maddesi var"

"N'Doye sözleşmesi bitti elde kalan tek golcü durumunda. Kalmasını istiyorlar aslında 7-8 tane teklif vardı. Göztepe, Konyaspor, Bursaspor, Osmanlıspor vs. geçtiğimiz sezon devre arasında oyuncuyu istedi bizde başkan ile görüştük. Hugo Rodallega kariyerinde bu kadar yedek oturduğu dönem olmadı. 1,75 milyon Euro getirirlerse serbest kalma maddesi var."

"Devre arasında çok ciddi isteği olan Konyaspor vardı. Görüştüğümüz kulüplerden biri Göztepe"

"Sezon başında Fenerbahçe ile görüştük şartları değerlendirdik. Akhisar'dan ayrılacağı zaman Galatasaray vardı. Devre arasında çok ciddi isteği olan Konyaspor vardı. Rodallega olmayınca Eto'o ve Jahovic oldu. Kulüp arası bir görüşme ne boyutta bilemiyorum ama tam resmi olmasa da görüştüğümüz kulüplerden biri Göztepe."

"Ünal hocamız geldi hayırlı olsun bu konuda ne düşüyor, kulüp ne düşünüyor oturup konuşacağız. Oyuncumuz ısrarla oynamak istiyor. Rıza hoca kalmasını istiyorum dedi ama oynadığı maç sayısı belli. İspanya'dan iki kulüp var. İki üç gün içinde oldu. Kulüp ismi verince çok farklı durumlar oluyor."

'Rodallega düzenli oynasaydı...'

"Rodallega eğer süre alsaydı 4-5 maç üst üste oynasaydı çok farklı olurdu. Belki Trabzonspor 4.sırada olabilirdi. Burak Yılmaz'ın yokluğunda 'Burak Yılmaz'ı çok ararız' dedi Rıza hoca. Bu söz yerli ya da yabancı hiç farketmez böyle açıklama yapınca diğer oyunculara güvensizliği net bir şekilde gösteriyor"

Senin için hazırladığımız haberler