Rodinei atıldı, Brezilya karıştı!

22.02.2021 - 16:18 | Son Güncellenme: 22.02.2021 - 16:24

Brezilya Ligi Serie A’da oynanan Flamengo-Internacional maçında bir taraftarın ödediği tazminat bedeli sayesinde oynayabilen futbolcu Rodinei, kırmızı kart görünce farklı söylentilere yol açtı. Karşılaşmada göz göre göre şike mi yapıldı? İşte detaylar…

Rodinei atıldı, Brezilya karıştı!

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Brezilya, Flamengo ile Internacional arasındaki olaylı maçı konuşuyor. Serie A'nın 37. haftasında oynanan ve şampiyonluk için kritik öneme sahip mücadeleye Internacional’den Rodinei'nin görgüğü kırmızı kart damga vurdu.

Maçta oynaması için 1.3 milyon TL ödendi

2020 yılının ocak ayında Flamengo'dan kiralık olarak Internacional'e transfer olan sağ bekin sözleşmesine Flamengo'ya karşı oynamasıyla ilgili bir madde konuldu. Buna göre Internacional’in kendisini eski takımına karşı oynatmak istemesi halinde 1 milyon Brezilya Reali (1.3 milyon TL) ödemesi gerekiyordu.

Taraftar cebinden karşılamış

Ancak maçtan önce bu ücretin yatırıldığı ve söz konusu meblağı bir Internacional taraftarının cebinden ödediği açıklandı. Bu gelişme üzerine forma şansı bulan Rodinei, mücadelenin 49. dakikasında rakibine sert bir faul yaptı ve kırmızı kartla oyundan atıldı.

Son haftaya girilirken zirve değişti

Bu sırada 1-1 olan maçı eksik kalan rakibine karşı galibiyet golünü bulan Flamengo 2-1 kazandı. Mücadeleden önce Internacional'in 1 puan gerisinde olan Flamengo, böylelikle puanını 71'e çıkardı ve ligin bitimine bir hafta kala liderliğe yükseldi. 

Sezon sonunda eski takımına dönecek

Kırmızı kart gören Rodinei ise, maçtan sonra Instagram'dan bir özür paylaşımı yaptı. 29 yaşındaki oyuncunun paylaşımını, kırmızı kart görmesine sebep olan faulü yaptığı Flemangolu Felipe Luis de beğendi. Internacional'in 1,5 yıllığına kiraladığı Rodinei, sezon sonunda Flamengo'ya geri dönecek olması şike söylentilerini iyice artırdı.

Senin için hazırladığımız haberler