Rodrigues için flaş yorum: 'Yıldız olacağını biliyordum'

20.09.2018 - 11:36 | Son Güncellenme: 20.09.2018 - 11:36

Garry Rodrigues’i PAOK’a kazandıran isim olan futbol adamı Frank Arnesen, “Yükselişi açıkçası beni şaşırtmadı. Bir gün yıldız bir futbolcu olacağını biliyordum. Disiplinli, çalışmayı seven, profesyonel bir futbolcu. Bir de özgüveni yüksektir” dedi.

Danimarkalı futbol adamı Frank Arnesen, Galatasaray’da son haftaların en formda ismi olan Garry Rodrigues’in gösterdiği çıkışı Milliyet’e yorumladı.

27 yaşındaki futbolcunun Yunan ekibine transferini gerçekleştiren dönemin PAOK yöneticisi, “Onu çok ucuza aldık (250 bin euro), ileride daha da değerlenecek bir oyuncu olduğu belliydi” dedi

Yeşil Burun Adalı futbolcunun her geçen gün yükselen performansını değerlendirmesini istediğimiz Arnesen, “Çok sevdiğim bir futbolcudur. Rodrigues’in bu yükselişi açıkçası beni şaşırtmadı. Bir gün yıldız bir futbolcu olacağını biliyordum. Bir kere yeteneği ortada... Bunu ilerletmesi için ihtiyacı olan şey ise çalışmak ve onda fazlasıyla var. Garry Rodrigues disiplinli, çalışmayı seven, profesyonel bir futbolcu. Bir de özgüveni yüksektir. Kötü günlerinden kurtulması için bu özgüven kendisini yukarı çeker” diye konuştu

Garry Rodrigues’in PAOK’tan Galatasaray’a transfer olduğu dönemde kendisinin yöneticilikten ayrılmış olduğunu hatırlatan Frank Arnesen şöyle devam etti: “Galatasaray’a gittiğini duyduğumda bu beni mutlu etti. Çünkü orada kendisini daha da geliştirebileceğini düşündüm. İngiltere Premier Lig ekipleriyle ismi anılıyor. Galatasaray’da ve İstanbul’da mutluysa kalmalı. İngiltere kolay değil; büyük hırsları varsa gidebilir.”

Senin için hazırladığımız haberler