Rodrigues için ilgi artıyor! Dev teklif hazırlığı...

25.02.2018 - 08:41 | Son Güncellenme: 25.02.2018 - 08:41

Rodrigues için ilgi artıyor! Dev teklif hazırlığı...
Sezon başında Newcastle’ın 6 milyon sterlin önerdiği genç yıldız, son haftalardaki başarılı performansıyla Everton'un da transfer listesine girdi. İşte detaylar...
Fatih Terim’in göreve gelmesinin ardından çıkışa geçen ve 7 maçta 4 gol, 5 asist üreten Galatasaraylı Garry Rodrigues İngiltere’den Newcastle United ve Everton ile birlikte Almanya, İtalya ve İspanya’dan birçok kulübün radarına girdi. Özellikle Everton’ın genç futbolcuyu yakından takip ettiği ve bu performansını da sürdürmesi halinde iyi bir teklifle kapıyı çalacağı belirtildi. Newcastle da sezon başında Galatasaray’a 6 milyon sterlinlik resmi teklif yapmış, yönetim kabul etmemişti.

MENAJERİ DOĞRULADI

Sezon başında 3.5 milyon Euro'ya (16.3 milyon TL) alınan Rodrigues için yapılacak tekliflerin, bu performansı sürdürmesi halinde 15 milyon sterline (79.5 milyon TL) yükselmesi bekleniyor. Yıldız oyuncunun menajeri Ceylan Çalışkan, İngiliz kulüplerinin ilgisini doğrularken “Çok sayıda kulüp Rodrigues’i izliyor. Galatasaray’da mutlu. Önce şampiyon, sonra da Şampiyonlar Ligi’nde forma giyme hedefi var. Diğer tüm konular transfer zamanında görüşülecek” dedi.

Galatasaray'da bu sezon coşan Yeşil Burun Adalı oyuncu, hızı, tekniği ve gol vuruşlarıyla komple bir kanat oyuncusu görüntüsü sergiliyor. Feghouli'nin gelişiyle Tudor'un arka plana ittiği yıldız isim, Fatih Terim ile birlikte asıl kimliğine geri döndü ve maçlarda fark yaratmaya başladı.

Galatasaray'da performansı ile dikkatleri üzerine çeken Rodrigues'e ilgi artıyor.

Spor Arena

Senin için hazırladığımız haberler