Rodrigues'ten açıklama: "Artık çok geç"

20.12.2018 - 15:43 | Son Güncellenme: 20.12.2018 - 18:52

Rodrigues'ten açıklama: "Artık çok geç"

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk hesapları yapan Galatasaray'ın Ocak 2017'de PAOK'tan renklerine bağladığı Garry Rodrigues, Sarı Kırmızılı takımın değişilmez isimlerinden biri olmuştu.

Avrupa'nın önemli takımlarıyla anıldı

Bu sezon 19 maçta 4 gol ve 2 asistlik bir performans sergileyen yıldız ismin adı son dönemlerde Avrupa'nın önemli takımlarıyla birlikte anılıyordu.

Flaş açıklama geldi

Cim Bom'un bonservisi için yüksek bir bedel istediği öne sürülen Yeşil Burun Adalı sol kanat oyuncusundan flaş bir açıklama geldi.

Milli Takım konusunda konuştu

Hollanda basınına konuşan Rodrigues'in gündeminde transfer değil, milli takım vardı.

Hollanda basınına konuştu

Rotterdam doğumlu olan ancak milli takım tercihini Yeşil Burun Adaları'ndan yana kullanan yıldız isim, Hollanda basınına özel açıklamalarda bulundu.

Net yanıtlar verdi

Rodrigues, Hollanda Milli Takımı'nda oynayıp oynamayacağına ilişkin soruya şu şekilde yanıt verdi:

Koeman çağırabilirdi ama...

"Hollanda artık bir seçenek değil. Roland Koeman, beni çağırabilirdi ama olmadı. Şu an büyük bir kulüpte iyi performans sergiliyorum."

Babasının isteği üzerine seçti

"Ancak Hollanda'da oynamak için artık çok geç. Yeşil Burun Adaları'nı babamın isteği üzerine seçtim ve bundan ötürü gururluyum."

"Hollandalı hissediyorum"

"Kendimi aynı zamanda Hollandalı hissediyorum. Fakat Yeşil Burun Adalı biri olarak Hollanda'yla olan ilişkim sadece taraftar düzeyinde." (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler