Roger Schmidt: ''Galatasaray'ı hiçbir zaman hafife alamazsınız''

22.07.2021 - 00:30 | Son Güncellenme: 22.07.2021 - 00:38

Son dakika spor haberleri... PSV Eindhoven Teknik Direktörü Roger Schmidt, Galatasaray'ı 5-1 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Roger Schmidt: ''Galatasaray'ı hiçbir zaman hafife alamazsınız''

AJANSSPOR - HABER

Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi İkinci Ön Eleme Turu ilk maçında PSV Eindhoven'e 5-1 kaybetti. Hollanda ekibinde teknik direktör Roger Schmidt maç sonu açıklamalarda bulundu. 

'İstanbul'da da aynı oyunu bekliyoruz'

Galatasaray'a bu maçta şans vermediklerini söyleyen Schmidt, rövanş maçı hakkında da konuştu: ''Galatasaray'ı hiçbir zaman hafife alamazsınız. Haftaya İstanbul'da da aynı oyunu bekliyoruz. İkinci maçta da iyi oyun olmasını umuyorum. 90 dakika boyunca hiç hücum etmekten geri kalmadık, sürekli aktiftik. Galatasaray'a fazla şans vermedik, şanlarımızı da iyi değerlendirdik, verimliydik."

Galatasaray - PSV rövanş maçı ne zaman ve saat kaçta?

Galatasaray ve PSV Eindhoven arasındaki rövanş maçı, 28 Temmuz Çarşamba günü TSİ 21:00'de oynanacak.

Zahavi: Henüz kutlama yapmayacağız

Galatasaray karşısında 3 gol atarak hat-trick yapan 33 yaşındaki futbolcu Eran Zahavi ise, maçın ardından yaptığı değerlendirmede ''Sonuç güzel ama henüz kutlama yapmayacağız. Sadece turun ilk yarısını oynadık. İkinci yarısı İstanbul'da. Bugün tam anlamıyla bir takım ruhu ortaya koyduk'' dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler