Altay - Pendikspor: 1-4 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

Akın Ungan
21.01.2023 - 20:45 | Son Güncellenme: 21.01.2023 - 21:08

TFF 1. Lig'ide Pendikspor, Altay deplasmanında Rogerio-Kappel ikilisi ile 4-1 kazandı ve puanını 34'e yükseltti. İşte maç sonucu, goller ve yazılı özet.

Altay - Pendikspor: 1-4 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

AJANSSPOR HABER

Spor Toto 1. Lig'in 21. haftasında Altay ile Pendikspor karşı karşıya geldi. Ligin yeni takımı Pendikspor, Süper Lig'den düşen Altay karşısında 4-1 kazandı. Pendikspor bu sonuçla puanını 34 yaparken, maç fazlasıyla 4. sıraya yerleşti. Altay ise 21 puanla 13. sırada kaldı.

Perdeyi Pendik açtı

Karşılaşmanın gol perdesi konuk ekip Pendikspor tarafından açıldı. 25. dakikada sahneye çıkan Rogerio, Leandro Kappel'in asistini değerlendirerek, durumu 1-0 yaptı.

Devrenin sonunda denge geldi

Karşılaşmanın ilk devresinde son anlar oynanırken maça denge geldi. Altay, 45+8'de penaltı kazandı. Penaltıyı kullanmak için beyaz noktaya gelen Marco Paixao, topu ağlara gönderdi.

İlgini Çekebilir
Aslan "yedek taraftar"ıyla da kükredi
Habere Git

Kappel-Rogerio iş birliği tekrar devrede

Maça iyi başlayan Pendikspor, ikinci yarıda da üstünlük sağladı. Konuk ekip, İzmir temsilcisinin evinde tekrar öne geçmeyi başardı. İlk golde Rogerio'ya asist yapan Kappel, bu kez Roggerio'nun asistiyle rakip fileleri havalandırdı.

Ahmed Ildız farkı 2'ye çıkardı

Zorlu mücadelede Ahmed Ildız da sahne aldı. Adrien Regattin'in pasını değerlendiren Ahmed Ildız, takımının 3. golüne imza attı. Pendikspor, bu gol ile farkı 2'ye çıkarırken, maçın da fişini çekti.

Son sözü yine Rogerio-Kappel ikilisi söyledi

Pendikspor'un ilk iki golünde atan ve attıran olan Rogerio ile Kappel İzmir'de son sözü söyleyen ikili oldu. 90+2. dakikada Kappel'in asistinde Rogerio, topu ağlara yolladı. Pendikspor bu sonuçla maçı 4-1 kazandı.

İlgini Çekebilir
ÖZEL - PFDK gerçekleri! İşte Fenerbahçe ve Galatasaray'ın aldığı cezalar
Habere Git

Altay 13. sırada kaldı

Altay, Spor Toto 1. Lig'de 20 maça çıktı. 5 galibiyet alan İzmir takımı, 6 beraberlik ve 9 mağlubiyet alarak 21 puanda kaldı ve 13. sırada bulundu.

Pendikspor 4.'lüğe yükseldi

Pendikspor, TFF 1. Lig'de çıktığı 20 karşılaşmanın 9'unu kazanmayı başardı. İstanbul ekibi, 7 beraberlik ve 4 mağlubiyet yaşayadı. Pendikspor, topladığı 34 puan ile 4. sıraya yükseldi.

Senin için hazırladığımız haberler