Roma efsanesi De Rossi hastaneye kaldırıldı

09.04.2021 - 19:42 | Son Güncellenme: 09.04.2021 - 19:55

İtalya Milli Takımı’nda Mancini’nin yardımcılığını yapan eski futbolcu Daniele De Rossi, koronadan dolayı durumu kötüye gidince hastaneye yatırıldı.

Roma efsanesi De Rossi hastaneye kaldırıldı

AJANSSPOR-DIŞ HABER

İtalyan futbolu ve Roma’nın önde gelen isimlerinden Daniele De Rossi koronavirüsle mücadele ediyor. 37 yaşındaki eski futbolcu, solunum problemlerinin artması sonucu hastaneye kaldırıldı.

Sevenlerini üzdü

Halan İtalya Milli Takımı’nda Roberto Mancini'nin yardımcı antrenörlüğünü yapan De Rossi, uzun yılar Roma forması giymiş ve Cengiz Ünder’in de kaptanlığını yapmıştı. Ülkesi ile 2006’da Dünya Kupası’nı kaldıran kadroda da yer alan ünlü futbolcunun durumu endişe yarattı.

İtalya Milli Takımı’nda 20 vaka

İtalya Milli Takımı’nda da bizim milli takımımıza benzer şekilde Dünya Kupası eleme maçları sonunda Covid 19 vakaları tırmanışa geçti. Personellerle birlikte 80 kişiden oluşan Gökmavililer’in ekibinde 20 kişinin koranavirüse yakalandığı açıklandı.

8 futbolcu korona oldu

Geçen hafta Matteo Pessina, Leonardo Bonucci, Alessandro Florenzi, Federico Bernardeschi, Marco Verratti, Vincenzo Grifo, Alessio Cragno ve Salvatore Sirigu olmak üzere tam 8 İtalyan futbolcunun testi pozitif çıkmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler