Derbiyi Roma kazandı!

18.11.2017 - 23:11 | Son Güncellenme: 18.11.2017 - 23:11

Roma ile Lazio, İtalya Ligi’nin 12.haftasında derbide karşılaştı. Olimpiyat Stadı’ndaki maçı Roma 2-1 galip tamamlayan taraf oldu.

Mücadelede  ilk 45 dakika golsüz sona erdi. Karşılaşmada Roma’ya 3 puanı getiren golleri 49.dakikada penaltıdan Diego Perotti ile 53.dakikada Radja Nainggolan attı. Lazio’nun tek golünü ise 72’de Ciro Immobile penaltıdan kaydetti.

CENGİZ ÜNDER YEDEKLERDE YER ALDI

Roma’da Perotti’nin 1 gol 1 asistle oynaması dikkat çekti. Öte yandan milli futbolcumuz Cengiz Ünder Lazio derbisinin kadrosunda yer almasına karşın forma şansı bulamadı.

Bu sonucun ardından Roma 30 puana ulaşıp haftayı Napoli ve Juventus’un ardından 3.sırada bitirdi. Lazio ise 28 puanda kaldı. Roma gelecek hafta deplasmanda Genoa’ya konuk olacak. Lazio da evinde Fiorentina ile karşı karşıya gelecek.

VAR DEVREYE GİRDİ

Romalı Kostas Manolas'ın kendi ceza sahasında topa müdahalesine "devam" karar verilmesine rağmen yardımcı hakemin devreye girmesiyle pozisyon Video Yardımcı Hakem  (VAR) sistemiyle yeniden değerlendi̇ri̇ldi̇ ve penaltıya karar verildi.  Penaltıdan golü atan isim ise Ciro Immobile oldu.

Senin için hazırladığımız haberler