Roma şampiyonluğa hazırlanıyor

14.07.2017 - 17:41 | Son Güncellenme: 14.07.2017 - 17:41

AJANSSPOR - Bu sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan Roma’da tepeden tırnağa değişim tüm hızıyla devam ediyor. Sportif Direktör koltuğuna şu an Dünya’nın en iyisi gözüyle bakılan Monchi’yi getiren başkent ekibi, teknik heyette de önemli bir değişikliğe gitmişti.

Bu transfer döneminde 5 oyuncudan 100 milyon euro üzerinde gelir elde eden Roma, takımı güçlendirici hamleler de yapmaya devam ediyor.  Şu ana kadar 9 oyuncuyla sözleşme imzalayan kulüp, en fazla bonservis ücretini Başakşehir’den Cengiz Ünder için ödedi.

Takıma yeni isimleri katmaya devam ederken eldeki kaliteli isimleri de Avrupa devlerinden korumaya çalışan Roma, bu isimlerden birisi olan Yunan savunmacı Kostas Manolas için açıklama yaptı.

Kulüp başkanı James Palotta; “Nainggolan ve Manolas önümüzdeki sezon da burada kalacaklar. Eğer giderlerse bu sadece iki nedenden dolayı olabilir. Birincisi Finansal Fair Play bizi buna mecbur bırakırsa, ikincisi de en az onlar kadar kaliteli isimler bulduktan sonra bize reddedemeyeceğimiz bir teklif gelirse. Oyuncu bulmakta da Monchi’nin ne kadar kabiliyetli olduğunu görüyoruz.” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler