Roma Sportif Direktörü Monchi: ''Ben yanlışlarımı ya da doğrularımı saklamıyorum''

02.01.2019 - 02:53 | Son Güncellenme: 02.01.2019 - 05:53

Roma Sportif Direktörü Monchi: ''Ben yanlışlarımı ya da doğrularımı saklamıyorum''

Roma Sportif Direktörü Monchi, İtalyan basınına transferle ilgili açıklamalarda bulundu.

İtanyan basını Roma'nın, Sao Paulo'dan Iago Maidana ve Galatasaray'dan Ozan Kabak'ı savunmaya; Wolherhampton forması giyen Leander Dendoncker'i ise orta sahaya transfer edeceğini iddia etmişti.

Bu iddialar sonrası tecrübeli sportif direktör Monchi, Roma'nın devre arası transfer politikasına dair önemli açıklamalarda bulundu.

La Gazzetta dello Sport’a konuşan Monchi, ‘’Devre arası oyuncular çok fazla takım değiştirmiyor. Bu değişiklikler daha küçük şeyleri değiştirmekle ilgili oluyor. Eğer 4 veya 5 oyuncu almanız gerekiyorsa, zaten yaz transfer sezonunda bu bir şeylerin yanlış olduğu anlamına geliyor’’ dedi.

‘’Henüz neler olacağını söylemek için erken’’

Roma için zor bir yıl geçirdiklerine dikkat çeken Monchi, ‘’İyi bir sermaye kazancı elde ettik ve buna bağlı olarak iyi sonuçlar da aldık. Mücadelemiz sürüyor, henüz neler olacağını söylemek için erken’’ ifadelerini kullandı.

‘’Her zaman kendimi de eleştirebildim’’

Roma’da çalıştığı dönemde hatalar yaptığını da kaydeden Monchi, ‘’Ben yanlışlarımı ya da doğrularımı saklamıyorum. Her zaman kendimi de eleştirebildim, çünkü bence doğru olan da bu'' dedi

Monchi, sözlerini şöyle noktaladı: ''Sevilla ve Roma’da çalıştığım için şanslı olduğumu da düşünüyorum çünkü özgürce çalışabiliyorum. Bu yüzden yanlış bir şey yaptıysam, yanılmışım demektir. Pallotta(Roma Başkanı) bana şöyle demişti "Bu senin ekibin, bu senin Roma’n’’

Senin için hazırladığımız haberler