Roma yıldızının eski eşi konuştu: Bazı şeyleri söylememesi gerekirdi

08.10.2024 - 20:18 | Son Güncellenme: 08.10.2024 - 20:40

AS Roma oyuncusu Mats Hummels'ın eski eşi Cathy Hummels, bir dönem Borussia Dortmund forması da giyen Hummels hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Roma yıldızının eski eşi konuştu: Bazı şeyleri söylememesi gerekirdi

AJANSSPOR - HABER

Cathy Hummels, 'Krause kommt''un yeni bölümünde yer aldı. Hummels, eski eşi Mats Hummels ile evli olduğu dönemde kendisinden şüphe duyduğunu söyledi.

"Mats ünlendikçe..."

Cathy Hummels açıklamalarında Mats Hummels ile 2015-2022 yılları arasında süren evliliğinden bahsetti. 36 yaşındaki sunucu ve sosyal medya fenomeni evliliği sırasında kendisinden şüphe ettiğini şöyle açıkladı: "Mats ünlendikçe 'Senden ne istiyor?' diye düşünmeye başladım."

"Bazı şeyleri söylememeliydi"

Cathy Hummels açıklamalarında uzun bir süre kendini mahvettiğini ve küçümsediğini belirtirken, bunların mutlaka futbolcunun suçu olmadığını da söyledi. Hummels, futbolcu eski eşi için ayrıca "Bazı şeyleri söylememeliydi." dedi.

"Eski kocamı çok severdim ama..."

Cathy Hummels, 2022'de boşanması hakkında ise "Boşandım, aşağı yukarı bekar bir ebeveynim. 25 yaşımdayken hayalim bu değildi. Eski kocamı çok severdim ama çok kırılmıştım."

Hummels, Roma'da forma giyen eski eşi Mats Hummels ile boşanmalarının ardından aralarının iyi olduğunu söyledi. Mats ve Cathy çiftinin 6 yaşında Ludwig isimli bir de oğulları var.

Cathy Hummels eski soyadını mı kullanıyor?

Cathy Hummels, Mats Hummels ile evlenmeden önce soyadı Fischer idi. 36 yaşındaki sunucu ve sosyal medya fenomeni 2022'de futbolcu eşi ile yollarını ayırmasının ardından sosyal medyada adını 'Cathy Hummels' olarak kullanmaya devam ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler