Roma'dan Beşiktaş'a transferde Karsdorp yanıtı!

12.08.2020 - 09:34 | Son Güncellenme: 12.08.2020 - 09:41

Sağ bek transferi için uğraş veren Beşiktaş, Roma'da oynayan Rick Karsdorp'u kadrosuna katmak istiyor. Roma, Beşiktaş'a sağ bek oyuncusu Karsdorp'un transferi için ne yanıt verdi?

Roma'dan Beşiktaş'a transferde Karsdorp yanıtı!

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş, gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-beyazlılar, Gökhan Gönül'ün Fenerbahçe'ye transferi sonrası sağ bek transferi için uğraş veriyor. Beşiktaş'ın gündemindeki Rick Karsdorp ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Karsdorp, Beşiktaş'a transfer olacak mı?

Beşiktaş sağ bek transferi için uğraş veriyor

Gökhan Gönül'ün yerini doldurmak isteyen Beşiktaş, Lyon'da forma giyen Rafael için sonuç alamayınca İtalya'ya yöneldi. Siyah-beyazlı ekip, Roma'nın sağ bek rotasyonunda kendilerine yer bulmakta zorlanan Bruno Peres ve Rick Karsdorp ikilisi için kiralama teklifi yaptı.

Karsdorp için Beşiktaş nasıl bir teklif yaptı?

Ancak; Roma, Peres için teklife sıcak bakmazken, geçen sezonu Feyenoord'da kiralık geçiren Karsdorp'u verebileceklerini iletti. Oyuncu için yapılan teklifte 1.5 milyon Euro alan sağ bekin bu sezonki maaşının 1 milyon Euro'luk bölümünün karşılanması önerildi.

Roma, Beşiktaş'a ne yanıt verdi?

Sabah'taki habere göre; İtalyan ekibi, "Maaşının tamamını ödeyin" karşılığını verdi. Siyah-beyazlı yönetim de farklı bir yola giderek bu kez oyuncuya 1 milyon Euro teklif götürdü. Hem Roma hem de Karsdorp ile görüşmelerde orta yolun bulunması bekleniyor.

Karsdorp geçen sezon kaç maçta oynadı?

Geride bıraktığımız sezon Hollanda ekibi Feyenoord'da forma giyen Karsdorp, 22 maçta 1684 dakika süre aldı ve 2 gol 5 asistlik performans ortaya koydu.

Ayrılan sağ bek Gökhan Gönül, Beşiktaş'ta ne kadar kazanıyordu?

Gökhan Gönül, geride bıraktığımız sezon Beşiktaş'ta 1 milyon 650 bin Euro kazanıyordu. Gönül, daha önce 9 sezonda 6 kupa kazandığı Fenerbahçe'ye döndü. Futbolcunun, sarı-lacivertlilerden ne kadar kazanacağı ise resmi olarak açıklanmadı. 

Senin için hazırladığımız haberler