Roman Abramovich'in özel jeti İstanbul'a geldi! 7 saat boyunca...

15.03.2022 - 11:12 | Son Güncellenme: 15.03.2022 - 11:18

İngiltere'nin yaptırımları sonrasında Chelsea sahipliği düşen, kulübü satışa çıkarmak zorunda kalan Rus milyarder Roman Abramovich'in özel jeti, dün İstanbul'a geldi.

Roman Abramovich'in özel jeti İstanbul'a geldi! 7 saat boyunca...

Rus milyarder Roman Abramovich’in dün akşam saatlerinde İstanbul’a gelen LX-RAY kuyruk tescilli Gulfstream G650ER tipi özel jeti, 01.48’de Moskova’ya gitmek üzere İstanbul Havalimanı’ndan havalandı. Yaklaşık 7 buçuk saat İstanbul’da kalan özel jetin yolcuları arasında Abramovich’in olup olmadığı ise bilinmiyor.  

Tel Aviv Ben Gurion Havalimanı’ndan kalkan milyarder Roman Abramovich’in özel jeti, yaklaşık 2 saatlik uçuşun ardından 18.11’de İstanbul Havalimanı’na teker koymuştu. Apronda park eden Abramovich’in jeti, 7 saat 37 dakika sonra bu kez İstanbul’dan Moskova’ya gitmek üzere yeniden havalandı. Abramovichin uçakta bulunup bulunmadığı ise öğrenilemedi.

MOSKOVA-TEL AVİV-İSTANBUL HATTINDA  

Öte yandan dün Rusya’nın başkenti Moskova’dan havalanan Abramovich’in jeti, akşam saatlerinde Tel Aviv’e inmişti. Abramovich’in en son dün Tel Aviv Ben Gurion Havalimanı’nda çekilen fotoğrafları sosyal medyaya düştü. Hava trafiği ile ilgili anlık bilgiler veren "Flight radar" uygulamasına göre Abramovich’in özel jeti, 12 Mart günü de İstanbul’dan Moskova’ya gitmişti.

İlgini Çekebilir
Abramovich Chelsea başkanlığından diskalifiye edildi!
Habere Git

Chelsea başkanlığından diskalifiye edildi, mal varlığı donduruldu

Geçtiğimiz günlerde Premier Lig yönetimi, İngiltere hükümetinin yaptırım kararları sonrasında Roman Abramovich'i Chelsea'nin sahibi ve yöneticisi olmaktan diskalifiye etti. İngiliz hükümeti, Chelsea'nin sahibi Roman Abramovich'in de aralarında yer aldığı 7 Rus iş insanın İngiltere'deki mal varlıklarının dondurulduğunu açıkladı.

Senin için hazırladığımız haberler