Fenerbahçe forması giyen Neustadter'e flaş transfer teklifi!

28.06.2018 - 16:30 | Son Güncellenme: 28.06.2018 - 19:30

Fenerbahçe'de forma giyen Rus futbolcu Roman Neustadter'e ülkesinden transfer teklifi var. Transfer haberlerini sitemizden takip edebilirsiniz.

Fenerbahçe forması giyen Neustadter'e flaş transfer teklifi!

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe ile ilgili dikkat çeken bir transfer iddiası ortaya atıldı. İddiaya göre; sarı-lacivertli takımda forma giyen Roman Neustadter için CSKA Moskova devreye girdi.

CSKA, Neustadter'i transfer etmek istiyor

A Spor’un haberine göre; Rusya’nın köklü kulüplerinden CSKA Moskova, Fenerbahçe’de geleceği tartışma konusu olan Neustadter’i transfer etmek istiyor.

Neustadter için 7 milyon Euro

Haberde, Rus Kulübü’nün, sarı-lacivertli futbolcuyu  transfer edebilmek için 7 milyon Euro civarında bir bonservis bedelini kasasından çıkarmaya hazır olduğu ifade edildi.

Neustadter'i geçen sezonki performansı

Fenerbahçe ile sözleşmesi 31 Mayıs 2019 tarihine kadar süren Roman Neustadter, geçen sezon toplam 44 maçta oynadı ve 5 gollük katkı sağladı.

Neustadter, Fenerbahçe'de iki sezonu geride bıraktı

Futbol kariyerinde daha önce Mainz, Borussia Mönchengladbach, ve Schalke 04 formaları giyen Neustadter, 2016-17 sezonunda Fenerbahçe’ye katılmıştı. 30 yaşındaki oyuncu, Rusya Milli Takımı’nda ise 6 maçta görev aldı. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler