Roman Neustadter'e Milli takım şoku!

12.03.2019 - 19:16 | Son Güncellenme: 12.03.2019 - 16:18

Spor Toto Süper Lig ekibi Fenerbahçe’de son dönemde formadan uzak kalmak Neustadter’e milli takım kapılarını da kapadı. Deneyimli futbolcuya Rusya Milli Takımı’nın açıklanan kadrosunda yer verilmedi.

Rusya Milli Takımı’nın EURO 2020 elemelerindeki ilk maçı için belirlenen aday kadrosu açıklandı. Teknik direktör Stanislav Cherchesov, Fenerbahçeli Roman Neustadter’i tercih etmedi.

"İlk kez milli takıma çağrılmadı"

Rusya’nın Dünya Kupası’nın ardından tüm milli maçlarda boy gösteren Neustadter, uzun bir aranın ardından ilk kez milli takıma çağrılmadı. Eylül ayından bu yana Uluslar Ligi ve hazırlık maçlarında forma giyen 31 yaşındaki oyuncu, altı ay sonra milli formanın uzağında kalacak.

Cherchesov’un yaptığı seçimin teknik bir tercih olduğu öğrenildi. Rusya’da konuyla ilgili yapılan yorumlarda, Neustadter’in bu sezon kulübünde başarılı bir performans gösteremediği ve Fenerbahçe’nin son maçlarında forma şansı bulamadığı için düşünülmediği belirtildi.

Kudryashov davet edildi

Başakşehir’in yeni transferi Fyodor Kudryashov ise açıklanan listede kendisine yer buldu. Başakşehir’de forma şansı bulan ve Antalyaspor karşısında gol de atan oyuncu, milli takıma çağrıldı. (Skorer)

Senin için hazırladığımız haberler