Roman Yaremchuk'tan transferde Galatasaray açıklaması!

15.08.2019 - 17:15 | Son Güncellenme: 15.08.2019 - 14:18

Roman Yaremchuk'tan transferde Galatasaray açıklaması!

Yeni sezon öncesi kadrosunu bir golcüyle güçlendirmek isteyen Galatasaray, uzun bir süredir Radamel Falcao'nun transferine kilitlenmişti. Cim Bom'un gündemindeki bir başka isim olan Roman Yaremchuk'tan ise Sarı Kırmızılılarla ilgili flaş bir açıklama geldi. Yaremchuk, Galatasaray’a transfer mi oluyor? İşte o sözleri…

Galatasaray, Falcao'ya kilitlendi

Yeni sezon öncesi kadrosunu bir golcüyle güçlendirmek isteyen Galatasaray, uzun bir süredir Radamel Falcao transferine kilitlenmişti.

Roman Yaremchuk transfer konusunda konuştu

Dünyaca ünlü futbolcudan gelecek nihai haber merakla beklenirken Cim Bom'un gündeminde yer alan bir başka santrfor Roman Yaremchuk ise Sarı Kırmızılılar ile ilgili flaş bir açıklama yaptı.

Galatasaray'a transfer olacak mı?

Gent forması giyen 23 yaşındaki Ukraynalı forvet, Belçika'da yayım yapan Sport/Voetbalmagazine dergisine verdiği röportajda Galatasaray'a gelip gelmeyeceğine yönelik bir soruya yanıt verdi.

"Gent yönetimi karar verir"

Roman Yaremchuk, "Eğer kariyerimde yeni bir adım atacaksam bir sonraki durağım, kesinlikle kupalar kazanabileceğim büyük bir takım olmalı. Ancak kulübümle iki yıl önce dört yıllık kontrat imzaladım. Dolayısıyla takımda kalıp kalmayacağıma Gent yönetimi karar verir” diye konuştu.

Gent ile sözleşmesi ne zaman bitiyor?

Bu sezon takımıyla çıktığı 5 maçta 5 kez fileleri sarsan Yaremchuk'un Gent ile olan mukavelesi 2021 yazında sona eriyor. Yıldız isim, birkaç ay evvelki bir demecinde Galatasaray'ın geçtiğimiz sezonun devre arasında kendisini istediğini söylemişti. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler