Roma'yı yak gel Trabzonspor! Fırtına zoru başarmak istiyor...

26.08.2021 - 09:27 | Son Güncellenme: 26.08.2021 - 18:51

Temsilcimiz Trabzonspor, Konferans Ligi'nde bu akşam Roma ile deplasmanda karşılaşacak. Trabzonspor hangi 11'le sahaya çıkacak? İşte detaylar...

Roma'yı yak gel Trabzonspor! Fırtına zoru başarmak istiyor...

AJANSSPOR-HABER 

UEFA Avrupa Ligi Konferans Ligi Play-Off Turu rövanş maçında Trabzonspor, İtalyan devi Roma ile deplasmanda karşılaşacak. Temsilcimiz turu geçmek için mücadele verecek. Detaylar haberde... 

Roma-Trabzonspor maçı hangi kanalda? 

Temsilcimiz Trabzonspor'un Roma ile Olimpiyat Stadı'nda oynayacağı maç saat 20:00'de başlayacak. Maçı Sırp hakem Srdjan Jovanovic yönetecek ve karşılaşma ATV ekranlarından canlı yayınlanayacak. Maç öncesi, maç esnası ve sonrasındaki tüm gelişmeler Ajansspor'da olacak.

İki takımın eksikleri 

Ev sahibi Roma'da EURO 2020'de İtalya Milli Takımı ile başarılı performans gösteren ve daha sonra sakatlanan Spinazzola'nın dışında Smalling'in de bu maçta oynaması beklenmiyor. Trabzonspor'da ise sakatlığı süren Dorukhan Toköz ve yeni transfer Stefano Denswil forma giyemeyecek.

11'ler belli oldu

  • Roma:Patricio, Karsdorp, Ibanez, Mancini, Vina, Veretout, Cristante, Mkhitaryan, Pellegrini, Zaniolo, Abraham.


  • Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Edgar IE, Vitor Hugo, Trondsen, Siopis, Marek Hamsik, Nwakaeme, Bakasetas, Gervinho, Cornelius

 

Avcı'dan 3 değişiklik

Teknik direktör Abdullah Avcı kadroda 3 oyuncu değişikliğine gitti. Berat'ın yerine Siopis, Djaniny'in yerine Cornelius ve İsmail'in yerine Trondsen'i 11'i aldı. 

İlgini Çekebilir
Abdullah Avcı: Son ana kadar turu zorlayacağız
Habere Git

Temsilcimiz ilk maçı kaybetti 

Trabzonspor, rakibi Roma'ya ilk maçta 2-1 kaybetmiş ve turu zora sokmuştu. Abdullah Avcı ve öğrencileri İtalya'da tur atlamak istiyor.

Avrupa kupalarında 139. maç

Bordo-mavili ekip, Roma karşısında Avrupa kupalarındaki 139. maçını oynayacak. Trabzonspor, geride kalan 138 maçta 50 galibiyet, 36 beraberlik ve 52 yenilgi aldı. Bu maçlarda rakip fileleri 177 kez havalandıran Karadeniz ekibi, kalesinde ise 190 gol gördü.

Bordo-mavililer, ilk olarak 1976-1977 sezonunda başladığı Avrupa serüveninde Şampiyon Kulüpler Kupası/UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 28, UEFA Kupası/UEFA Avrupa Ligi'nde 87, Avrupa Kupa Galipleri Kupası'nda 12 ve UEFA Intertoto Kupası'nda da 8 maç, UEFA Konferans Ligi'nde de 3 maç oynadı.

Senin için hazırladığımız haberler