Romelu Lukaku transferinde düğüm çözüldü! Resmileşti...

29.08.2024 - 17:11 | Son Güncellenme: 29.08.2024 - 17:23

Süper Lig takımı Fenerbahçe'nin de transfer gündemine gelen Chelsea'nin Belçikalı forveti Romelu Lukaku'nun yeni adresi resmen belli oldu. Detaylar...

Romelu Lukaku transferinde düğüm çözüldü! Resmileşti...

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'nin ve birçok Avrupa devinin transfer dönemi boyunca gündeminde yer alan Romelu Lukaku'nun yeni takımı resmen belli oldu.

Lukaku'nun yeni adresi

Serie A ekiplerinden Napoli, Chelsea'den Romelu Lukaku'yu kadrosuna kattığını resmen açıkladı. Transfer duyurusunda, "Romelu bizden biri olmaktan gurur duyuyor!" ifadesine yer verildi.

Bonservis bedeli

Napoli'nin, Lukaku için İngiliz ekibine 30 milyon Euro bonservis ücreti ödeyeceği kaydedildi. Ayrıca sözleşmede 15 milyon Euro bonusun da yer aldığı aktarıldı.

Fenerbahçe ile anıldı

Portekizli teknik adam Jose Mourinho'nun, Fenerbahçe'nin başına geçmesinin ardından Romelu Lukaku'yu da takımda görmek istediği iddia edilmişti.

Roma performansı

Geçtiğimiz sezon bir başka İtalyan takımı Roma'da forma giyen 31 yaşındaki santrfor, 47 maçta sahaya çıktı ve 21 gol 4 asiste imza attı.

Inter'de 132 maç

Romelu Lukaku, daha önce Inter formasıyla da Serie A'da mücadele etmişti. 132 maçta Mavi-Siyahlı formayı sırtına geçiren Lukaku, 78 gol ve 23 asistlik performansa imza atmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler