Ronaldinho gönlünü Survivor yarışmacısı Aysu Keskin'e kaptırdı! Aysu Keskin kimdir?

Cem Ergün
09.04.2024 - 10:57 | Son Güncellenme: 09.04.2024 - 11:42

Türkiye'de yayınlanan yarışma programı Survivor'ın elenen yarışmacısı ve Brezilyalı eski futbolcu Ronaldinho hakkında aşk iddiaları ortaya atıldı. Detaylar...

Ronaldinho gönlünü Survivor yarışmacısı Aysu Keskin'e kaptırdı! Aysu Keskin kimdir?

AJANSSPOR HABER

Geçtiğimiz haftalarda Türkiye'de yayınlanan yarışma programı Survivor'a katılan Brezilyalı eski futbolcu Ronaldinho çok konuşulmuştu. Ronaldinho'nun, Acun Ilıcalı ile birlikte yarışmacılarla ayak tenisi oynaması eğlenceli anlara sahne olmuştu.

Ronaldinho hakkında ise bir aşk iddiası ortaya atıldı. O dönem yarışmada yer alan ve daha sonra elenerek Türkiye'ye geri dönen Aysu Keskin ve Brezilyalı'nın yakınlaştığı iddia edildi.

Bandanasını hediye etmişti

Ronaldinho, yarışma esnasında Aysu Keskin'e bandanasını hediye etmişti. Ayrıca Brezilyalı ve Aysu'nun birbirlerinin telefon numarasını aldığı da öğrenildi.

Sık sık konuşmaya başladılar

Aysu Keskin'in Survivor'dan elendikten sonra da Ronaldinho ile sık sık konuştuğu kaydedildi. İkili birbirlerinin görüntülü arayarak da uzun uzun sohbet etmeye başladı.

Instagram'da duyurdu

Eski Survivor yarışmacısı Aysu Keskin de geçtiğimiz günlerde Ronaldinho hakkında Instagram hesabından bir paylaşım yapmıştı. Aysu, Brezilya'ya gideceğini belirtmişti.

Brezilya'da görüştüler

Hürriyet'in haberinde Ronaldinho için Brezilya'ya giden Aysu Keskin ve eski futbolcunun görüştüğü ifade edildi. Bu durum ikili arasındaki aşk iddialarını gündeme taşıdı.

Aysu Keskin kimdir?

Aysu Keskin, 15 Mayıs 1990 yılında Tekirdağ'da dünyaya geldi. Basketbolcu olan Aysu Keskin, guard pozisyonunda oynuyor. Boyu 180 cm'dir. Survivor 2023'te kırmızı takımda, Survivor 2024'te ise mavi takımda yer almıştır.

Aysu Keskin basketbol kariyerine 2013'te TED Ankara Kolejliler’de başladı. Bugüne kadar, TED Ankara Kolejliler, Ordu Spor Kulübü, Tosyalı Toyo Osmaniye, Samsun Basketbol İhtisas, Bursa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, Edremit Belediyesi Gürespor Kulübü ve İzmit Belediye Spor Kulübü'nde oynadı. 

Senin için hazırladığımız haberler