Ronaldinho'dan flaş itiraf! "Bir Fenerbahçe yöneticisi transferimi engelledi"

Akın Ungan
08.03.2024 - 17:31 | Son Güncellenme: 08.03.2024 - 17:43

Son dakika | Dünya yıldızı Ronaldinho, 2011 yılında Fenerbahçe'ye transfer olacağını fakat bir yöneticinin engellediğini itiraf etti. İşte detaylar...

Ronaldinho'dan flaş itiraf! "Bir Fenerbahçe yöneticisi transferimi engelledi"

AJANSSPOR HABER

Dünyanın en ünlü futbolcularından Ronaldinho, Brezilya basınına flaş bir itirafta bulundu. Bolsonaro’ya konuşan süperstar, 2011 yılında Fenerbahçe'ye transfer olacağını fakat bu transferin bir yönetici tarafından engellendiğini söyledi.

Acun Ilıcalı'nın davetiyle Survivor'a katılmıştı

Geçtiğimiz hafta ünlü televizyon yapımcısı Acun Ilıcalı ile bir araya gelerek, Survivor'a katılan ve yarışmacılarla birlikte bir futbol maçı yapan Ronaldinho, Acun Ilıcalı ile arkadaş olduğu dile getirdi. Ronaldinho, "İtalya’dayken yazları Antalya’ya tatile giderdim. Acun Ilıcalı'yla o zamandan tanışıyoruz" dedi.

"Bir Fenerbahçe yöneticisi transferimi engelledi"

Ronaldinho, "Acun Ilıcalı ve Roberto Carlos, 2011 yılında Fenerbahçe’ye gitmem için çok ısrar ettiler ama bir Fenerbahçe yöneticisi transferimi engelledi" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Konferans Ligi şampiyonluk oranları güncellendi! Fenerbahçe'nin sırası değişti...
Habere Git

2011'de ülkesine döndü

Kariyerine, ülkesi Brezilya'nın Gremio takımında başlayan Ronaldinho, Paris Saint Germain'de yıldızını parlattı. 2003'te, 32.25 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Barcelona'nın yolunu tutan süperstar, Katalan ekipte sayısız başarıya imza attı. Ronaldinho, 2008 yılında 24.15 milyon Euro'ya Serie A devi Milan'a transfer olurken, Ocak 2011'de 3 milyon Euro'ya ülkesi Brezilya'ya geri dönerek Flamengo'ya imza attı.

2012'de Atletico Mineiro'ya, 2014'te Queretaro'ya bedelsiz transfer olan Ronaldinho, 2015'te Fluminense ile anlaştı ve burada futbolculuk kariyerini bitirdi.

Fenerbahçe'ye transfer olacağı sezon 50 maça çıktı

Ronaldinho, Fenerbahçe'ye transfer olabileceğini açıkladığı söz konusu sezonda Milan ve Flamengo formalarıyla toplam 50 maça çıktı. Rakip fileleri 17 kez havalandıran yıldız futbolcu, 11 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler