Ronaldinho’dan olay yaratan klip!

18.01.2021 - 12:29 | Son Güncellenme: 18.01.2021 - 12:35

Brezilyalı eski futbolcu Ronaldinho, bir proje için hazırlanan klipte kameralar karşısına geçti. Efsane ismin yer aldığı video klipte müstehcen görüntüler dikkat çekti. İşte detaylar…

Ronaldinho’dan olay yaratan klip!

Brezilyalı eski futbolcu Ronaldinho, bir proje için hazırlanan klipte kameralar karşısına geçti. Efsane ismin yer aldığı video klipte müstehcen görüntüler dikkat çekti. 

Efsane futbolcu, bu kez de yer aldığı kliple gündeme geldi. YouTube'da yer alan Tropa do Bruxo kanalı için çekilen klipte eski Brezilya ve Barcelona efsanesi Ronaldinho da yer aldı. Recayd Mob grubu ve rapçi Djonga'nın klibinde gerçek ve sanal ortam birleştirildi.

Müstehcen görüntülerin yer aldığı video klip YouTube'da 24 saat içerisinde 300 binden daha fazla izlendi.

Öte yandan eski yıldız, geçtiğimiz aylarda aldığı hapis cezasıyla gündemdeydi. Geçtiğimiz mart ayında sahte pasaport nedeniyle Güney Amerika ülkesi Paraguay'da 5 ay hapis cezasına mahkum edilen efsane tangocunun cezası 1,6 milyon dolarlık kefaletle ev hapsine döndürülmüştü. 5 aylık mahkumiyetini tamamlayan 40 yaşındaki Ronaldinho, ağustos ayında serbest bırakılmıştı.

Kariyerinde PSG, Barcelona ve Milan gibi önemli Avrupa takımlarının formasını giyen Ronaldinho, 14 tane üst düzey kupa kazanmıştı. Bu kupalardan biri 2002 yılında Brezilya Milli Takımı ile kazandığı Dünya Kupası diğeri ise 2006 yılında Barcelona ile kazandığı Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu idi. 2005 yılında ise dünyanın en iyi futbolcusu seçilmişti.

Ayrıca, kariyeri boyunca 543 maçta forma giyen eski efsane futbolcu, bu maçlarda 197 gol ve 162 asist kaydetmişti.

Senin için hazırladığımız haberler