Ronaldinho'nun oğlu futbol arenasına çıktı! İşte takımı...

Cem Ergün
22.03.2024 - 21:58 | Son Güncellenme: 22.03.2024 - 22:22

Bir dönem Barcelona forması da giyen eski Brezilyalı futbolcu Ronaldinho'nun oğlu Joao Mendes, İspanyol devi Barcelona ile antrenmana çıktı. İşte detaylar.

Ronaldinho'nun oğlu futbol arenasına çıktı! İşte takımı...

AJANSSPOR - DIŞ HABER

İspanyol basınında Marca'da yer alan habere göre eski Brezilyalı futbolcu Ronaldinho'nun oğlu Joao Mendes, babasının da bir dönem forma giydiği Barcelona'da A takım seviyesinde ilk antrenmanına çıktı. 

Ronaldinho'nun oğluna fırsat doğdu

Milli takım arasında Barcelona'da birçok futbolcu takımdan ayrılarak ülkesinin milli takımına katıldı. Bu gelişme İspanyol devinde altyapıda yer alan yetenekli isimlerin A takım ile antrenman yapmasına fırsat tanıdı. Bu isimlerden biri de Ronaldinho'nun oğlu Joao Mendes oldu.

Joao Mendes kimdir?

Ronaldinho'nun oğlu Joao Mendes, birkaç ay önce Barcelona altyapısına katıldı. 25 Şubat 2005 doğumlu futbolcu sol ayağını kullanıyor ve sol stoper pozsiyonunda görev yapıyor. Mendes futbola Brezilya ekibi Cruzeiro'nu U17 takımında başlamıştı.

Ronaldinho'nun Barcelona kariyeri

Ronaldinho, oğlunun da formasını giydiği Barcelona'ya 2003 yılında 30 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Paris Saint-Germain'den transfer olmuştu. 5 sezon İspanyol ekibinde forma giyen Brezilyalı 10 numara, 2008 yılında yaklaşık 25 milyon Euro bedelle Milan'ın yolunu tutmuştu.

Ronaldinho, Barcelona formasıyla 207 maça çıkmış ve 94 gol, 70 asistlik performans göstermişti.

Senin için hazırladığımız haberler