Ronaldo 2024'ün ilk golünü attı! Onyekuru yıkıldı... (Al Fayha- Al Nassr)

Ali Bozkurt
14.02.2024 - 22:35 | Son Güncellenme: 14.02.2024 - 23:08

AFC Şampiyonlar Ligi son 16 tur Cristiano Ronaldo'nun forma giydiği Al Nassr, deplasmanda Al Fayha'yı 1-0 mağlup etti e çeyrek finale yükseldi. İşte özet ve detaylar...

Ronaldo 2024'ün ilk golünü attı! Onyekuru yıkıldı... (Al Fayha- Al Nassr)

AJANSSPOR HABER

AFC Şampiyonlar Ligi son 16 tur ilk maçında Nwakaeme ve Onyekuru'nun formasını giydiği Al Fayha, kendi sahasında Ronaldo, Talisca ve birçok yıldızın formasını giydiği Al Nassr'ı konuk etti. Ronaldo, 81. dakikada attığı golle takımını çeyrek finale çıkarmayı başardı.

İlk yarıda gol sesi çıkmadı

Al Fayha ile Al Nassr'ın karşı karşıya geldiği AFC Şampiyonlar Ligi son 16 tur ilk maçında ilk yarısı 0-0 beraberlikle sona erdi.

Ronaldo sahne aldı

2024 yılında golle tanışamayan dünyaca ünlü futbolcu Ronaldo, ilk golünü Al Fayha'ya 81. dakikada attı. Ceza alanı içinde seken topu iyi takip eden Ronaldo, savunma arkasına koşu yaparak topa dokundu ve ağları buldu. Al Nassr, bu golle 1-0 öne geçti.

Nwakaeme ilk 11'de başladı

Bir dönem Süper Lig devi Trabzonspor forması giyen ve sözleşmesi sona erince Al Fayha'ya transfer olan Nwakaeme, Al Nassr maçında ilk 11'de başladı.  Yıldız oyuncu 71 dakika sahada kaldı.

Onyekuru sonradan oyuna girdi

Adana Demirspor'dn ayrıldıktan sonra Al Fayha'ya imza atan Henry Onyekuru, zorlu maçın 58. dakikasında oyuna girdi. Sık sık pozisyonlara giren yıldız oyuncu topu ağlara yollayamadı.

2024'te gelen ilk gol

Al Nassr formasıyla 2024 yılında gol atma başarısı elde edemeyen ve sakatlıklarla boğuan Ronalda, sahaşara geri döndü. Dünya yıldızı futbolcu Al Fayha'ya gol atarak 2024 yılında bulduğu ilk gol sevincini de yaşadı.

Al Nassr çeyrek finalde

AFC Şampiyonlar Ligi son 16 tur maçında tek maç eleme usülünde oynandı. Ronaldo'nun attığı golle Al Nassr, deplasmanda Al Fayha'yı 1-0 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı.

Senin için hazırladığımız haberler