Cristiano Ronaldo'dan Al Nassr'a transfer açıklaması

Feride Kara
07.12.2022 - 17:50 | Son Güncellenme: 07.12.2022 - 18:30

Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda Portekiz ile çeyrek finale çıkan Cristiano Ronaldo hakkında çıkan Al Nassr'a transfer oldu haberlerine yanıt verdi.

Cristiano Ronaldo'dan Al Nassr'a transfer açıklaması

AJANSSPOR HABER

2022 Dünya Kupası son 16 turunda İsviçre'yi 6-1 yenerek çeyrek finale çıkan Portekiz'de en çok konuşulan isim yine Cristiano Ronaldo oldu. 

İsviçre maçında yedek kaldı

37 yaşındaki Ronaldo maça yedeklerde başladı ve  ilk 11'deki yerini 21 yaşındaki forvet Gonçalo Ramos'a kaptırdı. Tüm dünyanın gözünün üstünde olduğu Ronaldo maç sonrasında ise transferi hakkında açıklama yaptı. 

Ronaldo transferi yalanladı

Ronaldo, 2,5 sezonluk sözleşme için 500 milyon Euro alacağı Al Nassr'a imza attığı haberlerine yanıt verdi. Ronaldo, İsviçre maçı sonrası iddialarla ilgili "Hayır, bu doğru değil. Doğru değil" ifadelerini kullandı. 

İlgini Çekebilir
Ronaldo'nun sevgilisinden Portekiz hocasına gönderme: "Ne acı!"
Habere Git

31 maç sonra yedek kaldı

Kariyeri boyunca Messi ile kıyaslanan ve Portekiz ile Arjantin arasında bir finalin düşünüldüğü Dünya Kupası'nda Ronaldo, 2008'den bu yana (31 maç sonra) ilk kez Portekiz'in büyük turnuvalardaki (Dünya Kupası ve Avrupa Şampiyonası) bir maçına ilk 11'de başlamadı.

500 milyon Euro'luk teklif

Marca haberine göre, Ronaldo Suudi Arabistan kulübü Al-Nassr'ın 500 milyon Euro'luk teklifini kabul etmiş, Dünya Kupası'ndan sonra düzenlenecek törenle imza atacağını öne sürülmüştü. 

Anket gerçek oldu

Geçtiğimiz günlerde Portekiz basınından A Bola sviçre maçıyla ilgili bir anket yapmıştı. 'Ronaldo İsviçre maçına ilk 11'de başlamalı mı?' yönündeki soruya %70 oranında 'Hayır' cevabı gelmişti. Ünlü oyuncu anketteki yanıt gibi İsviçre maçına 11'de başlamadı.

 

Georgina Rodriguez'den tepki

Maçta Ronaldo'nun yedek kalmasına sevgilisi Georgina Rodriguez tepki göstermiş ve kişisel Instagram hesabından şunları söylemişti. "Tebrikler Portekiz. 11 oyuncu marşı söylerken tüm gözler onların üzerindeydi. Dünyanın en iyi oyuncusunu 90 dakika boyunca zevkle izleyememek ne yazık! Taraftarlar seni istedi ve adını haykırmaktan vazgeçmediler. Umarım Tanrı ve sevgili dostun Fernando Santos el ele vermeye devam eder ve bizi bir gece daha heyecanlandırırlar."

Kırmızı: Ronaldo, Galatasaray'da oynamak istiyor

Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, yakın zamanda Galatasaray ile de çok anıldı. Galatasaray Sportif AŞ'nin bağımsız üyelerinden Nihat Kırmızı, Radyospor'a yaptığı açıklamada, şartların oluşması halinde Ronlado'nun sarı kırmızılı takımda oynamak istediğini söylemişti.

Senin için hazırladığımız haberler