Ronaldo, Antalyaspor'un yıldızını transfer ediyor

Arif Can Yıldız
04.07.2024 - 16:47 | Son Güncellenme: 04.07.2024 - 16:56

Ronaldo Nazario’nun hissedarı olduğu La Liga ekiplerinden Real Valladolid, Süper Lig’de Antalyaspor forması giyen Jakub Kaluzinski’yi transfer etmek istiyor.

Ronaldo, Antalyaspor'un yıldızını transfer ediyor

AJANSSPOR HABER

Sergen Yalçın ile yollarını ayırdıktan sonra takımın başına Alex de Souza’yı getiren Antalyaspor’da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Soner Dikmen ve Kenan Piric ile anlaşan Akdeniz ekibi transferleri resmiyete kavuşturmak için yaşağın kalkmasını bekliyor. Ekonomik olarak rahatlamak için bonservis geliri elde edebileceği oyuncuları satmayı düşünen Akrepler'e istediği teklif La Liga’dan geldi.

Kaluzinski’ye talip var

Sports Digitale’den Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre esfane futbolcu Ronaldo Nazario’nun hissedarı olduğu La Liga ekiplerinden Real Valladolid, Antalyaspor forması giyen Jakub Kaluzinski’yi gündemine aldı.

Teklifini iletti

Haberin devamında ise La Liga ekibinin, Akdeniz kulübüne Polonyalı oyuncu için 2.5 milyon Euro’luk teklif yaptığı kaydedildi.

İlgini Çekebilir
Piric imza için Antalya'da!
Habere Git

Antalyaspor satmak istiyor

FIFA’da bulunan 6 dosyasından ötürü transfer yasağını kaldıramayan ve anlaşmalarını resmiyete kavuşturamayan Kırmızı-Beyazlı kurmayların, 21 yaşındaki futbolcuyu yeterli bir miktarda bonservis bedeli gelmesi halinde satmak istediği öğrenildi.

Transferleri açıklayamadı

Konyaspor’dan ayrılan Soner Dikmen ve bir dönem ülkemizde Göztepe forması giyen kaleci Kenan Piric ile anlaşma sağlayan Akrepler, mevcut transfer yasağından ötürü anlaşmalarını resmiyete kavuşturamadı.

Senin için hazırladığımız haberler