"Ronaldo çok büyük; ama Real Madrid en büyük..."

25.10.2018 - 23:55 | Son Güncellenme: 25.10.2018 - 23:55

Real Madrid'in Brezilyalı sol beki Marcelo, pazar günü Camp Nou'da oynanacak Clasico öncesi La Liga'nın web sitesine ilginç açıklamalar yaptı.


Real Madrid'in Brezilyalı sol beki Marcelo, pazar günü Camp Nou'da oynanacak Clasico öncesi La Liga'nın web sitesine ilginç açıklamalar yaptı. 

Deplasmanda oynayacakları maç için, "Benim adıma çok hoş... Statta herkes size karşıyken oynamak hârika, motivasyonumu arttırıyor" derken, Barcelona'nın kalitesini bildiklerini ve dikkâtli oynayacaklarını ifade etti. 
 
Brezilyalı bulundukları yerin kötü olmadığını savunurken, Clasico'dan sonra gönderileceğinden bahsedilen teknik direktör Julen Lopetegui'ye ise arka çıktı. "Biz durumu düzeltmek için çaba harcıyoruz. Durumumuz çok kötü değil; fakat daha iyi olmalıyız. Lopetegui yapabileceği her şeyi yapıyor; takımı bulunduğu yerden alıp, yukarı taşımak istiyor."
 
Cristiano Ronaldo'nun ayrılığına değinen Marcelo, "Yaz tatilinin ardından rutine döndüğümüzü düşünüp, takım çalışmalarına katıldım; ama bir de baktım ki Ronaldo bizimle değil. Benim için sürprizdi. 9 yıl birlikte oynadık. Profesyonelliğine saygı duyuyorum; kişiliğine ise hayranım. Herkes kendisi için en iyisinin ne olduğunu biliyor. Birileri gider, birileri gelir. Ağlamak işe yaramaz. Biz takımda birbirimize hep bu şakayı yaparız. Onunla arkadaşlığımız değişmez. Ronaldo çok büyük bir futbolcu; fakat Real Madrid en büyük. Hiçbir futbolcu Madrid'ten büyük olmaz. Madrid'in büyüklüğü ve eşsiz tarihi her zaman bakî kalır" dedi.  
 

Senin için hazırladığımız haberler