Ronaldo elini cebine attı! La Liga’nın kader maçına dev prim

21.05.2021 - 22:42 | Son Güncellenme: 21.05.2021 - 22:50

La Liga’nın son haftasında lider Atletico Madrid’i ağırlayacak Valladolid’in başkanı Ronaldo, maçı kazanmaları halinde futbolcu başına 150 bin Euro prim verecek.

Ronaldo elini cebine attı! La Liga’nın kader maçına dev prim

AJANSSPOR-DIŞ HABER

İspanya Ligi La Liga’da nefesler tutuldu, son hafta maçları bekleniyor. Real Madrid’in 2 puan önünde yer alan Atletico Madrid, deplasmanda karşılaşacağı Real Valladolid’i yenerse şampiyon olacak.

Valladolid de Atletico da kazanmak zorunda

Ancak düşme hattında bulunan ev sahibi takım da bu maçı kaybederse lige veda edecek. İşte böylesine zorlu bir atmosfere sahne olacak mücadele öncesi Valladolid’in patronu Ronaldo harekete geçti. 

Ronaldo Valladolid'in yüzde 82'sine sahip

Kulübün yüzde 82’lik hissesini elinde bulunduran Brezilyalı futbol adamı, Atletico Madrid'i yenmeleri halinde futbolculara adam başı 150 bin Euro prim verme kararı aldı.

 

Efsanesi olduğu Real Madrid'i sevindirecek mi?

Ronaldo’nun takımı kazanırsa, kendisinin de efsaneleri arasında yer aldığı Real Madrid’e şampiyonluk yolunu açacak. Valladolid’in, Atletico’dan puan almasını bekleyip kendi maçını kazanmaya çalışacak olan Real Madrid ise son hafta evinde Villarreal ile karşılaşacak. 

Valladolid-Atletico Madrid maçı ne zaman?

İspanya’da hem şampiyonu hem de ligden düşecek takımları belirleyecek Valladolid-Atletico Madrid ve Real Madrid-Villarreal maçları 22 Mayıs Cumartesi günü saat 19.00’da oynanacak. 

 

İlgini Çekebilir
Şampiyon olsun ya da olmasın! 2024’e kadar Simeone ile devam
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler