Ronaldo için dev takas! Yuvaya mı dönüyor?

12.12.2020 - 19:37 | Son Güncellenme: 12.12.2020 - 19:46

İngiliz basınından çıkan haberine göre Juventus ile Manchester United arasında takas görüşmeleri yapılıyor. Manchester United eski oyuncusu Ronaldo’yu transfer edebilmek için Pogba'yı gözden çıkardı. İşte detaylar...

Ronaldo için dev takas! Yuvaya mı dönüyor?

AJANSSPOR - HABER

Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını sebebiyle maddi zorluklar yaşayan Juventus, ara transfer döneminde Ronaldo ile yollarını ayırmayı planlıyor.

İngiliz basınında çıkan haberlere göre Manchester United ile İtalyan devi Juventus arasında dev bir takas anlaşması düşünülüyor. Manchester United'ın uzun süredir transfer etmek istediği Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo isteği sürerken, Old Trafford'a, Cristiano Ronaldo’yu geri getirebilmek için Paul Pogba'yı Juventus'a vermeye razı olduğu ifade edildi.

Manchester United'da bu sezon beklentilerin altında kalan ve Premier Lig'de 8 karşılaşmada sadece 1 gol kaydeden Fransız futbolcu, yapılacak bu dev takasda düşünülen futbolcuların başında geliyor.

Bu transferde Manchester United'ın  en önemli avantajı ise, Ole Gunnar Solskjaer ile Cristiano Ronaldo'nun 3 sezon boyunca Manchester United'da beraber oynamaları ve aralarının çok iyi olması gösteriliyor.

Solskjaer, geçen hafta Ronaldo'yu örnek göstermişti

Manchester United teknik direktörü Ole Gunnar Solskjaer, geçen hafta Southampton maçı öncesi Bruno Fernandez için Ronaldo kadar etkileyici bir stili olduğunu ifade etti. Solskjaer yaptığı açıklamada "Ronaldo kadar etkileyici ve onun kadar iz bırakmak istiyor. Onun performansını devam ettirmesinden başka bir şey dilememiz imkansız oluyor” ifadelerini kullanmıştı.

35 yaşındaki golcü futbolcu Ronaldo, Seria A'da Juventus formasıyla 6 karşılaşmada 8 gol kaydetti.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler