Ronaldo, Juventus'taki geleceği hakkında konuştu! Ayrılsam da...

İsa Kethüda
14.06.2021 - 17:35 | Son Güncellenme: 14.06.2021 - 17:50

Transfer haberleri. Cristiano Ronaldo, Macaristan ile oynayacakları maç öncesi açıklamalarda bulundu. Ronaldo, Juventus geleceği hakkında da konuştu.

Ronaldo, Juventus'taki geleceği hakkında konuştu! Ayrılsam da...

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Juventus forması giyen Cristiano Ronaldo, Portekiz'in Macaristan ile karşılaşacağı Avrupa Şampiyonası (Euro 2020) maç öncesi açıklamalarda bulundu.

"Önemli olan takımın kazanması"

Macaristan ile oynayacakları Avrupa Şampiyonası (Euro 2020) maçına değinen Ronaldo, "Benim nerede oynadığımın pek önemi yok. Burada önemli olan takımın kazanmasına yardımcı olmamız. Kazandığımız ve takıma yardım edebildiğim sürece her pozisyonda oynamayı seviyorum" dedi.

Tarihe geçecek

Macaristan maçında oynaması durumunda 5 farklı Avrupa Futbol Şampiyonası'nda forma giyen ilk futbolcu olarak tarihe geçecek olan Ronaldo, "Bu iyi bir rekor. Ama en önemlisi Avrupa Şampiyonası'nı tekrar kazanmaya çalışmamız olacak. İlk antrenmandan beri çok iyi çalışıyoruz. Hepimiz hazırız ve umarım yarın iyi bir başlangıç yapabiliriz. Çünkü galibiyetle başlamak çok önemli. Dolu statta oynamak güzel olacak. Ben hazırım" şeklinde konuştu. 

 Joao Cancelo hakkında ne dedi?

Koronavirüs test sonucu pozitif çıkan takım arkadaşı Joao Cancelo ile ilgili konuşan 36 yaşındaki oyuncu, "Joao'nun turnuvayı kaçırması üzücü ama hepimiz bu takımın bir parçasıyız. Kovid hakkında konuşmaktan herkes gibi bıktık. Bununla yüzleşmek zorunda kaldım, bu çok üzücü bir şey ama Avrupa Şampiyonası'na odaklandık. Birçok oyuncu için ilk olacak ama hiçbir şey bizi durduramaz" ifadelerini kullandı. 

Juventus'ta devam edecek mi?

Juventus'taki geleceği hakkında sözlerine devam eden Ronaldo, "Yıllardır üst düzeyde oynuyorum. 18-19 yaşında olsaydım geceleri uyuyamayablirdim ama 36 yaşındayım. Ne olursa olsun herkes için en iyisi olacak. Juve'de kalsam da kalmasam da şu an en önemli şey Avrupa Şampiyonası. Kazanmak istiyorum ve ilk maçtan sonra maça kadar olumlu düşünmek istiyorum" diye konuştu. 

Bu sezonki performansı


Öte yandan Portekizli yıldızın Juventus ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2022 yılına kadar devam ediyor. Ronaldo, 2020-21 sezonunda forma giydiği 44 maçta 36 gol ve 4 asist kaydetti.

Milli Takım kariyeri

20023 yılından beri Portekiz Milli Takım formasını da giyen Ronaldo, çıktığı 175 maçta 104 gol ve 40 asist ile oynadı. 

Senin için hazırladığımız haberler