Ronaldo kıyaslamasına dayanamayan Dusan Vlahovic'ten flaş karar

31.05.2022 - 12:48 | Son Güncellenme: 31.05.2022 - 12:52

Serie A ekibi Juventus'un Fiorentina'dan transfer ettiği Sırp forvet Dusan Vlahovic, Cristiano Ronaldo kıyaslamalarına dayanamayınca flaş bir karar aldı. İşte detaylar...

Ronaldo kıyaslamasına dayanamayan Dusan Vlahovic'ten flaş karar

Devre arasında Fiorentina'dan 82 milyon Euro'luk bonservis bedeliyle Juventus'a imza atan Dusan Vlahovic, Cristiano Ronaldo ile kıyaslanmaktan bıktı. Ronaldo'nun 7 numaralı formasını devralmasının ardından sürekli Portekizli süperstarla karşılaştırılan Vlahovic, "7 numarayı" bırakmaya hazırlanıyor.

7 numarayı bırakıyor

Akşam'ın İtalyan basınına dayandırdığı habere göre, bu baskıya daha fazla dayanamayan 22 yaşındaki futbolcu, Juve'den ayrılan Alvaro Morata'nın "9 numarasını" önümüzdeki sezondan itibaren sırtına geçirecek. Hatta öyle ki Vlahovic daha şimdiden "7"den vazgeçti ve Instagram profilindeki "DV7"yi "DV" ile değiştirdi. Bu, Vlahovic'in yeni sezon öncesi alacağı radikal kararın bir işareti olarak yorumlandı.

"Dusan Vlahovic'in Juventus'a gitmesi hataydı"

Öte yandan Fiorentina'nın sahibi Rocco B. Commisso ile eski forvet Antonio Cassano, Vlahovic'in Juve'ye imza atmadan önce Arsenal'i reddetmesinin yanlış bir karar olduğunu söyledi. Aksam.com.tr'nin aktardığı haberde, Cassano, "DV"nin Arsenal, Tottenham gibi bir takıma gitmesinin kariyeri için daha iyi bir seçenek olacağı şeklinde görüş belirtti.

İlgini Çekebilir
Pogba, Juventus'a geri dönüyor! İşte kazanacağı ücret...
Habere Git

Dusan Vlahovic'in performansı

Torino ekibiyle tüm kulvarlarda 21 maça çıkan Sırp santrafor, 9 gol attı, 2 asist yaptı. Vlahovic'in Juve'deki Serie A kariyeri ise şöyle: 15 maçta 7 gol-1 asist. 1,90'lık golcünün Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri ise 85 milyon euro.

Senin için hazırladığımız haberler