Ronaldo: Messi'yi hiçbir zaman rakip olarak görmedim

09.12.2020 - 15:13 | Son Güncellenme: 09.12.2020 - 15:21

Şampiyonlar Ligi G Grubu son maçında Barcelona ile Juventus karşı karşıya geldi. Grup liderliği için sahaya çıkan iki takım arasındaki dev buluşmada Cristiano Ronaldo'nun maç sonrası Lionel Messi hakkında sözleri futbolseverleri şaşırttı. İşte Juventus'un 3-0 kazandığı maç sonrası Ronaldo'nun açıklamaları....

AJANSSPOR - HABER

Şampiyonlar Ligi G Grubu son maçında Barcelona ile Juventus karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 3-0 galip bitiren Juventus'da golleri 13. ve 52. dakikalarda penaltıdan Ronaldo kaydetti. 20. dakikada da ABD'li oyuncu McKennie sağladı. Bu sonuçla birlikte Juventus, averajla grubu lider bitirdi.


Maç sonrası açıklamada bulunan Portekizli yıldız Ronaldo "Büyük bir takıma karşı böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı. Camp Nou'da 3 gol attığınızda, grubu lider olarak bitirmeyi hak ettiğinizden hiç şüpheniz olmasın ifadelerini kullandı" değerlendirmesinde bulundu.

"Messi'yi rakip olarak görmedim"

"Messi ve ben hayatımızın 12-13 yılını birlikte yaşadık. Messi ile her zaman samimi ilişkilerim oldu. Bunu ona sorarsanız da size aynı şeyi söyleyecektir. Bununla yaşamak oldukça keyifliydi, bu benim için büyük ayrıcalık. Onu hiçbir zaman rakip olarak görmedim. Onunla Real Madrid, Manchester United ve şimdi de Juventus formasıyla karşılaştım" ifadelerini kullandı.

Şampiyonlar Ligin'nde oynanan diğer karşılaşmaların sonuçları şu şekilde


Leipzig (Almanya) - Manchester United (İngiltere): 3-2

Rennes (Fransa) - Sevilla (İspanya): 1-3

Barcelona (İspanya) - Juventus (İtalya): 0-3

Chelsea (İngiltere) - Krasnodar (Rusya): 1-1

Dinamo Kiev (Ukrayna) - Ferencvaros (Macaristan): 1-0

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler