Ronaldo, Man. United'ın Görüştüğü Erik ten Hag'a Nasıl Tepki Verecek?

Akın Ungan
23.03.2022 - 19:01 | Son Güncellenme: 23.03.2022 - 19:21

Manchester United, Ajax'tan Erik ten Hag ile teknik direktörlük görüşmelerine başladı. Portekiz-Türkiye maçı öncesi Cristiano Ronaldo'nun tepkisi merak konusu oldu.

Ronaldo, Man. United'ın Görüştüğü Erik ten Hag'a Nasıl Tepki Verecek?

Premier Lig'de bu sezon beklenenin altında kalan Manchester United, yeni teknik direktör arayışlarına devam ediyor. Kırmızı Şeytanlar'ın temasa geçtiği isim üzerine, Perşembe günü Dünya Kupası yolunda Türkiye'ye karşı önemli bir maça çıkacak olan Cristiano Ronaldo'nun nasıl tepki vereceği merak konusu oldu.

Ajax'ın hocası ile temasa geçildi

BBC'nin haberine göre Manchester United, Hollanda temsilcisi Ajax'ın başarılı çalıştırıcısı Erik ten Hag ile temasa geçti. 52 yaşındaki teknik adamın, İngiliz kulübün ilk tercihi olduğu kaydedilirken, tarafların bu hafta içinde masaya oturacağı bildirildi.

Gençlere öncelik veriyor

Erik ten Hag, çalıştığı kulüplerde genç oyunculara yönelmesi ve daha çok forma şansı tanıması ile ön plana çıkan bir isim. Hollandalı teknik direktörün öne çıkan bu özelliği, 37 yaşındaki Cristiano Ronaldo'nun takımdaki geleceği hakkında nasıl bir yol izleneceği konusunda soru işareti yarattı.

Türkiye maçı öncesi Ronaldo'nun tepkisi ne olacak?

Türkiye ile oynayacağı Dünya Kupası Eleme maçından önce kulübü Manchester United'ın Erik ten Hag ile görüşme gerçekleştirdiğini öğrenen Cristiano Ronaldo'nun, bu gelişme üzerine nasıl bir tepki vereceği ise merak konusu oldu. Portekizli yıldızın tecrübeli teknik adamlar ile çalışmak istediği bilinirken United, Erik ten Hag'ın çalıştırdığı ilk büyük takım olacak.

Erik ten Hag kimdir?

2 Şubat 1970 doğumlu Erik ten Hag, teknik direktörlük kariyerine ülkesi Hollanda'nın Twente Kulübü'nde ile başladı. 2022/03 sezonunda U17 takımını çalıştıran teknik adam, 2006/07 sezonunda A takımın yardımcı antrenörlüğüne getirildi. PSV'de de yardımcılık yapan çalıştırıcı, 2012/13'te Go Ahead Eagles ile ilk kez birinci adamlığa yükseldi.

İlgini Çekebilir
Fernando Santos: Türkiye ile final maçı oynayacağız
Habere Git

Bayern Münih'in 2. takımında teknik direktörlük yapan Erik ten Hag, Utrech'in ardından Ajax'ın başına geçti. 2017/18 sezonunda görevine başlayan 52 yaşındaki çalıştırıcı, günümüze kadar takımla beraber 207 maça çıktı. Bu mücadelelerin 154'ünde galip gelen Hollandalı, 25 beraberlik ve 28 mağlubiyet elde ederken, 2,35 puan ortalaması yakaladı.

Senin için hazırladığımız haberler