Cristiano Ronaldo, Al Nassr İle Sözleşme İmzaladı! Yıllık Maaş...

Ali Bozkurt
30.12.2022 - 22:07 | Son Güncellenme: 31.12.2022 - 00:56

Dünyaca ünlü Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, Al Nassr ile sözleşme imzaladığı açıklandı. Peki yıllık ücret ne kadar olacak, maaşı belli mi? Detaylar...

Cristiano Ronaldo, Al Nassr İle Sözleşme İmzaladı! Yıllık Maaş...

AJANSSPOR HABER

Manchester United ile olan sözleşmesini fesheden Portekizli yıldız, Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'la anlaştığı iddia edildi. Dünyaca ünlü yıldız futbolcunun 2,5 yıllık sözleşme karşılığı alacağı ücret belli oldu. Detaylar...

Anlaşma sağlandı, pozunu verdi

CBS Sports'ta yer alan habere göre, Cristiano Ronaldo, Al Nassr ile yılda 75 milyon dolardan 2.5 yıllık sözleşme imzaladı.  Al Nassr'ın bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda  Cristiano Ronaldo'yu resmen renklerine bağladığını açıkladı.

Portekizli yıldız, 7 numaralı formasıyla pozunu verdi.

Ronaldo'dan açıklama geldi

Ronaldo'nun transfer olduğu takımda  Luiz Gustavo, Anderson Talisca ve Vincent Aboubakar gibi tanıdık isimler de forma giyiyor.  Yıldız oyuncu Ronaldo, Al-Nassr’a transferi için şu ifadeleri kullandı: 

"Al Nassr'ın vizyonu oldukça ilham verici ve etkileyiciydi. Bir an önce takım arkadaşlarıma katılmak için heyecanlıyım."

 

İlgini Çekebilir
Suudiler devrede! Ronaldo ve Kante'den sonra Busquets...
Habere Git

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamıştı

Geçtiğimiz günlerde gençlerle buluşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ronaldo’nun Suudi Arabistan’a gideceğini duyurmuştu. Erdoğan, ''Ronaldo şimdi aldığım bilgilere göre Suudi Arabistan'a gidiyor. Filistin davasına sahip çıkan birisidir Ronaldo. Şimdi artık gelecekle ilgili Mbappe, gelecekte o var." demişti.

İstemeyen adam oldu

Ronaldo İngiliz ekibi Manchester United ayrılığı duyurulmasından sonra  açıklama yapmıştı. Portekizli yıldız oyuncu, “Manchester United beni ayrılmaya zorladı. Sadece menajer değil, kulübün içindeki üst düzey yönetici seviyesindeki iki üç kişi daha. Dürüst olmak gerekirse, bunu söylememeliyim. Ama umrumda değil, insanlar gerçeği dinlemeli. Evet, ihanete uğramış hissettim. Sadece bu yıl değil, geçen sezon da bazı insanların beni burada istemediğini biliyorum.” ifadelerini kullanmıştı.

Dünya Kupası’nda hayal kırıklığına uğradı

Kariyerindeki Dünya Kupası eksikliğini tamamlamak için büyük umutlarla başladığı 2022 Katar Dünya Kupası’da Portekiz Milli Takımı ile çeyrek finalde Fas'a elenen dünyaca ünlü yıldız ,karşılaşmanın bitiş düdüğüyle gözyaşlarını tutamamıştı. 

İlgini Çekebilir
''Ronaldo’nun gidişi unutulacak''
Habere Git

Resmi açıklama geldi

Ronaldo ile anlaşma sağlayan Suudi Arabasitan ekibi Al Nassr, büyük transfer için şu ifadeleri kullandı:

"Tarih yazılıyor.Bu imza kulübümüze daha da büyük başarılar elde etmek için ilham vermenin yanı sıra ligimize, milletimize ve gelecek nesillere, erkek ve kız çocuklarına kendilerinin en iyi versiyonu olmaları için ilham verecek bir imzadır. Yeni evinize hoş geldin Ronaldo."

"Yılın son şakası"

Portekizli dünyaca ünlü yıldız futbolcu Ronaldo'nun kız kardeşi Elma Aveiro, Al Nassr transfer haberine sosyal medyadan ilginç cevap verdi.  Aveiro, Ronaldo- Al Nassr haberini altıntıma yaparak  "Yılın son şakası" ifadelerini yazdı.

Senin için hazırladığımız haberler