Cristiano Ronaldo, Al Nassr ile Maça Çıkamıyor! Yabancı Engeli...

Akın Ungan
05.01.2023 - 18:07 | Son Güncellenme: 05.01.2023 - 18:24

Suudi Arabistan ekibi Al Nassr ile sözleşme imzalayan Cristiano Ronaldo, yeni takımı ile maça çıkamıyor. Al Nassr, yabancı kontenjanına takıldı. İşte detaylar.

Cristiano Ronaldo, Al Nassr ile Maça Çıkamıyor! Yabancı Engeli...

AJANSSPOR HABER

Dünya futboluna adını altın harflerle yazdıran Cristiano Ronaldo, geçtiğimiz gün Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'a imza atmıştı. Portekizli yıldız futbolcu, ülkenin yabancı kontenjanına takıldı. Ronaldo, şu anda Suudi Arabistan'da sahaya çıkamıyor.

Al Nassr'ın yabancı sayısı 8 oldu

Fransız haber ajansı AFP'nin haberine göre Suudi Arabistan futbolunda yabancı sınırı bulunuyor. Ronaldo transferi ile yabancı sayısı 9'a çıkan Al Nassr, dünya yıldızına resmi müsabakalarda forma veremeyecek.

Zaten sınırdaydı

Suudi Arabistan'da belirlenen yabancı sınırı 8. Cristiano Ronaldo ile sözleşme imzalamadan önce zaten 8 yabancı futbolcuyu kadrosunda bulunduran Al Nassr, 37 yaşındaki yıldızı da kadrosuna katarak sınırı aştı.

İlgini Çekebilir
Cristiano Ronaldo, Al Nassr'a imza attı, taraftar çoştu!
Habere Git

3 futbolcunun yolu Süper Lig'den geçti

Al Nassr'ın kadrosunda bulunan 3 futbolcunun yolu Süper Lig'den geçti. Bu yaz transfer edilen Luiz Gustavo, Fenerbahçe'den ayrılarak Suudi Arabistan'a gitmişti. Anderson Talisca ve Vincent Aboubakar ise Türkiye'de Beşiktaş'ta forma giydi ve şampiyonluk yaşadı.

Al Nassr'ın kadrosunda bulunan yabancı futbolcular

  • David Ospina (Kolombiya)
  • Alvaro Gonzalez (İspanya)
  • Ghislain Konan (Fildişi Sahili)
  • Luiz Gustavo (Brezilya)
  • Anderson Talisca (Brezilya)
  • Pity Martinez (Arjantin)
  • Jaloliddin Masharipov (Özbekistan)
  • Vincent Aboubakar (Kamerun)
  • Cristiano Ronaldo (Portekiz)

Aboubakar, Fenerbahçe ile anılıyor

Cristiano Ronaldo'yu oynatabilmek için bir yabancı oyuncusu ile yollarını ayırması beklenen Al Nassr, Vincent Aboubakar'a veda edebilir. Fenerbahçe, sezon başından beri Kamerunlu golcüyü takip ediyor. Transfer için temasta olduğu bilinen iki kulüp anlaşma sağlarsa daha önce Beşiktaş'ta oynayan Aboubakar, Fenerbahçe formasını giyecek.

İlgini Çekebilir
Ronaldo geldi, Aboubakar gidiyor! İşte anlaşmak üzere olduğu takım...
Habere Git

Ronaldo ile Aboubakar arasındaki konuşma ortaya çıktı

Cristiano Ronaldo, yeni kulübündeki takım arkadaşlarıya tanıştı. Tüm futbolcularla kucaklaşan Portekizli, Vincent Aboubakar ile kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Bu durum merak uyandırdı. Ronaldo'nun Aboubakar'a ne söylediği ortaya çıktı. Cristiano Ronaldo, Portekiz Milli Takımı'nın doktoru Joao Carlos Noronha'dan Kamerunlu forvete selam getirdi.

Cristiano Ronaldo, "Noronha sana sevgilerini gönderdi" ifadelerini kullandı. Vincent Aboubakar ise gülümseyerek teşekkür etti.

Senin için hazırladığımız haberler