Real Madrid, Cristiano Ronaldo Transferi İçin Menajeri İle Görüşüyor

Akın Ungan
27.12.2022 - 11:12 | Son Güncellenme: 27.12.2022 - 11:45

La Liga devi Real Madrid, Manchester United'tan ayrılan ve Al Nassr ile adı anılan Cristiano Ronaldo'yu transfer etmek için menajeri ile görüşüyor. İşte detaylar.

Real Madrid, Cristiano Ronaldo Transferi İçin Menajeri İle Görüşüyor

Manchester United ile yaşadığı ikinci dönemi olaylı şekilde sona eren, sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Cristiano Ronaldo, 2022 Dünya Kupası'na kulüpsüz şekilde katılmıştı. Yıldız Portekizli'nin hangi takıma gideceği belli oldu.

Süper star düşüşe geçti

Futbolun en başarılı isimlerinden biri olan Cristiano Ronaldo, son dönemde yaşadığı düşüşle gündemde yer aldı. Portekizli süper star, önce Manchester United'ta 11'e girmekte zorlanırken, daha sonra yayınlanan olaylı döportajıyla kulüple sözleşmesini feshetti. Ardından Dünya Kupası'nda iki kritik maça yedek soyunan Ronaldo, tüm futbol severleri şaşırttı.

Real Madrid devrede

Formunda büyük bir düşüşün gözlemlendiği Cristiano Ronaldo'nun, kariyerinin ilerleyen bölümünde hangi takımın formasını giyeceği belli oluyor. TNT Sports'un haberine göre La Liga devi Real Madrid, eski futbolcusunu kadroya katmak için girişimlere başladı.

İlgini Çekebilir
Cristiano Ronaldo transferi için resmi açıklama geldi! ''Görüşme var...''
Habere Git

Menajeriyle görüşmeler başladı

2009-2018 yılları arasında Real Madrid forması giyen Cristiano Ronaldo, sayısız başarılara imza attığı dev kulüpte ikinci dönemini yaşayabilir. TNT Sports'un haberinde Real Madrid'in Portekizli süper starın menajeri Jorge Mendes ile temasa geçtiği kaydedildi. La Liga temsilcisi, Cristiano Ronaldo için Mendes ile görüşmelere başladı.

Manchester United'ı şoke etti

Cristiano Ronaldo, Dünya Kupası öncesi Piers Morgan'a verdiği röportajla Manchester United'ı sarsmıştı. O güne kadar teknik direktör Erik ten Hag'tan şans bulmakta zorlanan ve yedek başaldığı maçlarla gündem olan Ronaldo, Manchester United ve göreve gelen teknik adamlarla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Kulüp tesislerini ve göreve gelen teknik direktörleri eleştirdi

Kulüp tesislerinde Real Madrid'e transfer olduğu dönemden beri hiçbir gelişme olmadığını, her şeyin bıraktığı gibi kaldığını dile getiren Ronaldo, yönetimi eleştirmişti. Ayrıca Ronaldo, daha önce göreve gelen Ralf Rangnick'in adını daha önce hiç duymadığını söylerken, 64 yaşındaki çalıştırıcı için "Teknik direktör değilsen neden Manchester United’ın başına geçiyorsun?" dedi.

İlgini Çekebilir
Flaş yorum: "Halil Umut Meler’in bir dayak yemediği kaldı"
Habere Git

Kadro dışı kaldı, sözleşme feshedildi

Kırmızı Şeytanlar'ın aktik teknik direktörlüğünü yapan Erik ten Hag içinse "Erik ten Hag'a saygı duymuyorum çünkü bana saygı göstermiyor" diyen Ronaldo, Manchester United yönetimini harekete geçirdi. Önce kadro dışı bırakılan oyuncu bir dönem sonra kadroya alındı. Fakat ardından iki taraf karşılıklı anlaşarak sözleşmeyi feshetti.

Al Nassr görüşmeleri doğruladı

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası sırasında Cristiano Ronaldo'ya Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'dan 2,5 senelik, 500 milyon dolar teklif geldiği iddia edildi. Ronaldo bu transfer gelişmesini yalanlasa da kulübün sportif direktörü Marcelo Salazar, "Görüşmeler hala devam ediyor. Çok yüksek rakamlardan söz ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler