Ronaldo yuvaya dönüyor! Menajer Jorge Mendes devrede…

12.03.2021 - 13:40 | Son Güncellenme: 12.03.2021 - 17:02

Son dakika haberleri… Juventus’da istenmeyen adam ilan edilen Cristiano Ronaldo’nun yeniden Real Madrid’e transferi için görüşmelerin başladığı iddia edildi. İşte detaylar…

Ronaldo yuvaya dönüyor! Menajer Jorge Mendes devrede…

Şampiyonlar Ligi’nde Juventus'un Porto’ya elenmesi Cristiano Ronaldo’nun geleceğini tartışmaya açtı. İtalyan ekibine Avrupa’da beklenen başarıları bir türlü getiremeyen ünlü yıldız takımıyla yol ayrımına geldi. İtalyan basınının Juventus ile bağlarını koparma aşamasına geldiğini öne sürdüğü Portekizli futbolcu için flaş bir iddia ortaya atıldı. 

Mendes Real Madrid ile masaya oturdu

İspanya’dan El Chiringuito'nun haberine göre ise Cristiano Ronaldo, eski takımı Real Madrid'e dönebilir. Haberi yapan gazeteci Josep Pedrerol, ''Bana gelen bilgiye göre Cristiano Ronaldo'nun menajeri Jorge Mendes, Real Madrid yönetimi ile görüşüyor. Real'e geri dönüş hakkında konuşuyorlar. Bundan Ronaldo'nun haberi var mı bilmiyorum ama transfer görüşmesi yapıldı'' bilgisini paylaştı. 

Zidane: Ronaldo'yu çok seviyoruz

Kendisine iddialar hakkında görüşü sorulan Real Madrid Teknik Direktörü Zinedine Zidane, "Ronaldo'nun neler başardığını ve onu ne kadar sevdiğimizi herkes biliyor. Burada tarih yazdı, harika bir oyuncu. Şu anda Juventus oyuncusu, başka bir şey söyleyemem" yorumunu yaptı.

36 yaşındaki futbolcu için yine bu hafta içinde Paris Saint Germain iddiaları da gündeme gelmişti. Fransa’dan Le Parisien'in haberine göre Kylian Mbappe'nin ayrılma ihtimali sonrası PSG yetkilileri, Ronaldo'yu kadroya katmak için kollarını sıvadı.

Eski kulübü Manchester United da pusuda

Juventus'un yıllık 31 milyon Euro maaş alan 36 yaşındaki yıldızı ciddi maliyetinden dolayı göndermeye istekli olduğu belirtiliyor. Cristiano Ronaldo konusunda Real Madrid ve Paris Saint Germain dışında eski takımı Manchester United'ın da devrede olduğu ifade ediliyor.

Juventus iki kulvarda da hayal kırıklığı yaşıyor

Ronaldo bu sezon Juventus formasıyla Serie A’da 20, Şampiyonlar Ligi’nde ise 4 gol attı. Ancak siyah beyazlı ekip Avrupa’ya veda ederken, ligde de şampiyonluk yarışında geride kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler