Cristiano Ronaldo Portekiz'den dev bir malikane satın aldı

Kerem Ergün
29.10.2022 - 16:18 | Son Güncellenme: 29.10.2022 - 16:49

Manchester United'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, ülkesinden dev bir malikane satın aldı. Yoksa bu bir transfer habercisi mi? Detaylar haberimizde...

Cristiano Ronaldo Portekiz'den dev bir malikane satın aldı

Manchester United'ın 37 yaşındaki Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo dev bir yatırıma imza attı.

Portekiz'in en pahalı malikanesi

İngiliz basınında yer alan haberlere göre Cristiano Ronaldo, ülkesi Portekiz'deki bir malikaneye 18 milyon Euro'luk bir yatırım yaptı. Ronaldo'nun yatırım yaptığı malikanede yüzme havuzu dahil her türlü imkanın var olacağı belirtildi. 2023'te kullanıma hazır hale geleceği belirtilen malikane, bu fiyatıyla Portekiz'in en pahalı yapısı olmuş oldu.

Adresi transfer habercisi mi?

Ronaldo'nun yatırım yaptığı malikanenin adresi ise futbolseverlerin dikkatini çekti. Yapı Portekiz'in başkenti Lizbon'da yer alıyor. Bazı futbol yorumcuları bu yatırımın Ronaldo'nun Sporting Lizbon'a dönmeye yeşil ışık yaktığının göstergesi düşünüyor.

Sporting Lizbon Teknik Direktörü: "Hepimizin hayali."

Sporting Lizbon Teknik Direktörü Ruben Amorim, bu konuyla ilgili basın mensuplarına yaptığı açıklamada şunları söylemişti: "Cristiano'nun geri dönmesi hepimizin hayali fakat bir gerçek daha var. Kulüp onun maaşını karşılayamaz." Cristiano Ronaldo, Sporting Lizbon formasıyla altyapıdan yetişmiş ve profesyonel olduğu ilk sezonda 19 milyon Euro bonservis bedeliyle Manchester United'a transfer olmuştu.

Manchester United'tan ayrılmak istiyor

Cristiano Ronaldo, geçtiğimiz sezon transfer olduğu Manchester United'tan ayrılmak istiyor. Manchester ekibinin menajeri Erik Ten Hag ile problemler yaşan Ronaldo'nun kış transfer döneminde takımdan ayrılabileceği konuşuluyor. Portekizli yıldız yaz transfer döneminde de takımdan ayrılmak için birçok kulüple görüşmüş fakat anlaşamamıştı. Bunun üzerine Ronaldo, Manchester United'ta kalmak zorunda kalmıştı.

İlgini Çekebilir
Ronaldo'yu şeytan çarptı! Kadro dışı kaldı
Habere Git

Tottenham maçından sonra kadro dışı kaldı

Cristiano Ronaldo, Manchester United'ın Tottenham'ı 2-0 mağlup ettiği karşılaşmada oyuna alınmadığı için Erik Ten Hag'a sinirlenmiş ve maç bitmedin stadyumu terk etmişti. Bunun üzerine Manchester United yönetimi, Portekizli yıldızı Chelsea maçı için kadro dışı bırakmıştı. Ronaldo ise maçtan bir önce sosyal medya hesabından takımına başarılar dilediği bir paylaşımda bulunmuştu.

İlgini Çekebilir
Ronaldo'dan manidar paylaşım!
Habere Git

Döndü ve golünü attı

Manchester United Menajeri Erik Ten Hag, Portekizli yıldız ile ilgili durumu uzatmadı ve oyuncusunu UEFA Avrupa Ligi E Grubu 5. maçında Moldova ekibi Sheriff karşısında ilk 11'de başlattı. Portekizli yıldız da bu fırsatı kaçırmamış ve 81. dakikada attığı golle takımı 3-0 öne geçirmişti.

Bu sezon suskun

Manchester United'ta mutsuz olan Cristiano Ronaldo, bu sezon kariyerinin en kötü yıllarından birini geçiriyor. Premier Lig'de sadece Brentford ve Newcastle United maçlarında ilk 11'de başlayan Ronaldo çıktığı 8 maçta sadece 1 gol attı. Portekizli yıldız, UEFA Avrupa Ligi'nde takımının oynadığı tüm maçlarda forma giyerken 2 gol 1 asist ile oynadı. Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 20 milyon Euro olan 37 yaşındaki oyuncunun Manchester United ile 30 Haziran 2023'e kadar sözleşmesi bulunuyor. 

Senin için hazırladığımız haberler