Fenomen Ronaldo'dan Flaş Kylian Mbappe Yorumu!

Akın Ungan
01.02.2022 - 20:18 | Son Güncellenme: 01.02.2022 - 21:33

Efsane Brezilyalı Ronaldo Nazario, (Fenomen Ronaldo) Kylian Mbappe’nin Real Madrid'e transferi ve alacağı maaş hakkında yorum yaptı. İşte detaylar....

Fenomen Ronaldo'dan Flaş Kylian Mbappe Yorumu!

Marca’nın haberine göre, El Fenomeno lakabıyla tanınan Brezilyalı efsane 9 numara Ronaldo Nazario, Bobo TV’ye açıklamalarda bulundu. Program sırasında Messi, Cristiano Ronaldo gibi isimler hakkında değerlendirmelerde bulunan efsane futbolcu Kylian Mbappe için de çeşitli yorumlar yaptı.

50 milyon Euro kazanacağını öğrenince “Yanlış zamanda futbol oynamışız”

R9, Mbappe’nin kale önünde bir numara olmasını sağlayacak hız ve soğukkanlılığa sahip olduğunu söyledi. Genç yıldızın çok güçlü olduğunu belirten El Fenomeno “Real Madrid'e gideceği ve yılda 50 milyon kazanacağı haberlerini okudum. Yanlış zamanda futbol oynamışız (gülerek).” ifadelerini kullandı.

Yıldız futbolcuların kazandığı paralar adil

Ronaldo Nazario, “Futbol çok hızlı büyüyor ve yıldız futbolcuların bu sistem içinde daha fazla para kazanmasını adil buluyorum. Bugün onlar gibi futbolcular varsa, bizim jenerasyonumuzun yaptığı gibi onlara ilham veren oyuncuların olmasının etkisi vardır diye düşünüyorum.” dedi.

Kylian Mbappe'nin performansı

Kylian Mbappe, 1998 yılında Fransa’da doğdu. Kamerun ve Cezayir asıllı olan 23 yaşındaki genç yıldız, futbola Bondy’de başladı. Daha sonrasında Monaco’da kariyerine devam etti. Kylian, ilk profesyonel sözleşmesini Monaco’da imzalarken buradan Paris Saint German’a transfer oldu. Şimdiden dünyanın en iyilerinden olan Mbappe önümüzdeki sezon Real Madrid’de forma giyecek.

Fenomen Ronaldo'nun kariyeri

Ronaldo Nazario, 1976 yılında Brezilya’da doğdu. Milan, Inter, Real Madrid, Barcelona gibi dev kulüplerin formasını giyen efsane oyuncu gelmiş geçmiş en iyi futbolcular arasında gösterilir. El Fenomeno ve R9 lakaplarıyla da tanınan Ronaldo, kariyeri boyunca sayısız başarıya imza atmıştır. Şu anda İspanya 2.Lig takımlarından Real Valladolid’in başkanlığını yapmaktadır.

Ronaldo Nazario'nun başarıları

R9 kariyerinde toplamda tam 23 tane kupa kazandı. Bunların arasında 2 dünya kupası, 3 konfederasyonlar kupası, 4 Copa America, 1 Hollanda Kupası, 1 La Liga, 1 Minerio 1, 1 Paulista A1, 1 Brezilya Kupası, 2 İspanya Süper Kupa, 1 Şampiyonlar Ligi, 1 Dünya Kulüpler Kupası, 1 Avrupa Ligi, 2 Uefa Süper Kupa, 1 Dünya Kulüpler Kupası ve 1 Brezilya Serie B kupası bulunuyor.

Kylian Mbappe’nin bu sezonki istatistikleri

Kylian Mbappe, Paris Saint-Germain ile birlikte bu sezon çıktığı 30 karşılaşmada 19 gol atarken, 10 kez de arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler