Ronaldo'dan Messi yanıtı

17.11.2022 - 00:15 | Son Güncellenme: 17.11.2022 - 00:39

Manchester United'ın dünyaca ünlü futbolcusu Cristiano Ronaldo'nun yayıncı Piers Morgan'a verdiği röportajın yeni bir kısmı yayınlandı. İşte detaylar

Ronaldo'dan Messi yanıtı

Manchester United'ın yıldız ismi Cristiano Ronaldo'nun futbol dünyasında büyük yankı uyandıran röportajından yeni bölümler yayınlandı. İşte Ronaldo'nun o sözleri. 

İnsanların tatmak istediği bir meyveyim

Ronaldo "Sosyal medyada en çok takip edilen kişiyim. Bu sadece iyi futbolcu olduğum için değil, karizmatik olmamla da alakalı. Sebebini bilmiyorum ama sanırım insanların tatmak istediği bir meyveyim."

Messi'nin rekorunu kırdı

1 günde en fazla forma satışı Messi'nin rekoruydu. Bu rekoru sen eline geçirdin mutlu musun? sorusuna Ronaldo "Tabii ki mutluyum (gülerek)" cevabını verdi.

İlgini Çekebilir
Ronaldo Whatsapp grubundan atıldı!
Habere Git

Ben rekorları takip etmem. Rekorlar beni takip eder

"Messi de dahil olmak üzere o ilk 24 saatte en çok forması satılan oyuncu olmaktan çok mutluydum. Ben rekorları takip etmem. Rekorlar beni takip eder."

Kıskançlığın da bunda payı var

 "Beni seven insanları umursuyorum. Geri kalan insanların, zaman kaybı olduğunu düşünüyorum. Aylardır sürekli eleştiriyorum. Kıskançlığın da bunda payı var."

Üst düzey bir teknik direktör gelmeliydi

"Solskjaer'i kovuyorsanız bir sportif direktör değil, üst düzey bir teknik direktör getirmelisiniz. Asıl sorun da bu. Manchester United'ın tarihini bilmiyorlar. En çok buna şaşırdım."

Kimin yanımda olduğunu, kimin sırt çevirdiğini gördüm

"Cristiano Ronaldo'yu eleştirmek, diğerlerini eleştirmekten daha kolay. Dipteyken ve zirvedeyken, daha önceden göremediğiniz şeylerin farkına varırsınız. Kötü anlarıma da minnettarım. Kimin yanımda olduğunu, kimin sırt çevirdiğini gördüm."

Gazeteleri okumayı sevmem, hepsi yalancı!

 "21 yıldır bu oyunun zirvesindeyim. Gazeteleri okumayı sevmem, hepsi yalancı! Tamamı değil ama büyük çoğunluğu çöp! Sürekli yalan söylerler. Beni kötüledikleri o cümleleri neden okuyacağım ki!"

Erik ten Hag'ı çok az tanıyordum

"Erik ten Hag'ı Manchester United'a gelmeden önce çok az tanıyordum, Ajax'ta yaptığı işlerden. Biraz..."

Senin için hazırladığımız haberler