Cristiano Ronaldo'dan Pepe'ye olay yaratan hareket!

Feride Kara
18.11.2022 - 22:34 | Son Güncellenme: 18.11.2022 - 22:55

Katar'da düzenlenecek Dünya Kupası'nda mücadele edecek Portekiz Milli Takımı taraftarı ile buluşurken Cristiano Ronaldo'nun Pepe'ye hareketi kameralardan kaçmadı

Cristiano Ronaldo'dan Pepe'ye olay yaratan hareket!

AJANSSPOR HABER

Katar 2022 Dünya Kupası'nın başlamasına iki gün kala Portekiz Milli Takımını taraftarı turnuvaya uğurladı. 

Ronaldo'dan Pepe'ye olay hareket

Taraftarı ile buluşarak Dünya Kupası yolculuğuna çıkan Portekiz'in ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo taraftarlarla selamlaşırken takım arkadaşı Pepe'ye ilginç bir hareket yaptı. Ronaldo'nun Pepe'ye yaptığı hareket kameralara yansırken Pepe'de bu olay karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. 

İlgini Çekebilir
Manchester United Ronaldo'ya dava açıyor
Habere Git

Pepe'ye yine hareket yapmıştı

Öte yandan Ronaldo Real Madrid döneminde beraber forma giydiği Pepe'ye yine çirkin bir hareket yapmış ve medyanın gündemine gelmişti. Real Madrid ve Portekiz Milli Takımında senelerdir beraber oynayan Ronaldo ve Pepe aynı zamanda iki yakın arkadaş.

 
 

Röportajı gündemi sarstı

Dünya spor gündemini sallayan bir röportaja imza atan Cristiano Ronaldo'nun kulüp ve Hollandalı teknik adam Erik ten Hag hakkındaki ağır eleştirilerine Manchester United, 37 yaşındaki futbolcunun stat dışındaki posterini sökerek yanıt vermişti. İngiliz ekibi oyuncuya dava açacağı konuşulurken Ronaldo Portekiz için Dünya Kupası'nda ter dökecek. 

Senin için hazırladığımız haberler