Cristiano Ronaldo Futbolu Bırakacak mı? Dünya Kupası'nda Açıklama Yaptı

Akın Ungan
17.11.2022 - 23:20 | Son Güncellenme: 18.11.2022 - 01:30

Manchester United'ta yaşadığı sorunlarla gündeme gelen Cristiano Ronaldo, Portekiz Milli Takımı ile geldiği Dünya Kupası'ndan sonra emekli olabileceğini duyurdu.

Cristiano Ronaldo Futbolu Bırakacak mı? Dünya Kupası'nda Açıklama Yaptı

AJANSSPOR HABER

Portekizli süperstar Cristiano Ronaldo'nun Talk TV'de Piers Morgan'a verdiği röportajın yeni bölümü yayınlandı. Samimi açıklamalarda bulunan Ronaldo, 2022 Dünya Kupası için gittiği Portekiz Milli Takımı ile ilgili konuşurken, emeklilik kararından da bahsetti.

"Hem fiziksel hem de psikolojik olarak hazırım"

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'na Portekiz Milli Takımı ile beraber giden Cristiano Ronaldo, "Dünya Kupası'nda harika bir performans sergileyeceğime inanıyorum. Hem fiziksel hem de psikolojik olarak hazırım." ifadelerini kullandı.

"Dünya Kupası'nı kazanırsam %100 emekli olacağım"

37 yaşındaki yıldız futbolcu, futbolu ne zaman bırakacağı hakkında da konuştu. "2-3 yıl daha oynamak istiyorum. 40 yaşında emekli olmak bence en iyisi" diyen Ronaldo, "Portekiz ile Dünya Kupası'nı kazanırsam yüzde 100 emekli olacağım." açıklamasını yaptı.

İlgini Çekebilir
Ronaldo'dan ezber bozan Messi sözleri
Habere Git

Kariyeri boyunca 191 kez Portekiz A Milli Takım formasını sırtına geçiren Cristiano Ronaldo, 117 defa rakip fileleri havalandırmayı başardı. Ronaldo 43 kez de takım arkadaşlarına gol pası verdi. A Milli forma ile 2019'da UEFA Uluslar Ligi'ni kazanan Ronaldo, 2016'da ise Avrupa Kupası'nı kaldırmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler