Ronaldo'dan sonra Pogba'dan da sponsora darbe!

Eren Tuncay
16.06.2021 - 11:57 | Son Güncellenme: 16.06.2021 - 13:07

Ronaldo'nun basın toplantısında kola şişesini kaldırıp "Su için" demesi gündem olduktan sonra Pogba da sponsor bira markasının şişesini kaldırdı.

Ronaldo'dan sonra Pogba'dan da sponsora darbe!

AJANSSPOR - HABER

Dünya yıldızlarının içecek protestosu devam ediyor. Portekizli Cristiano Ronaldo'nun basın toplantısında gazlı içeceği masadan kaldırıp suyu ön plana çıkarmasının ardından bir tepki de Fransa'nın dünyaca ünlü futbolcusu Paul Pogba'den geldi.

Manchester United'de forma giyen ve Almanya maçının oyuncusu seçilen Pogba, basın toplantısında  EURO 2020’nin resmi bira ortağı markanın şişesini masadan kaldırdı.

İlgini Çekebilir
Ronaldo'nun Coca Cola tepkisi 4 milyar dolara mal oldu
Habere Git

Hisseler geriledi

EURO 2020'deki Macaristan-Portekiz maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında Ronaldo'nun masaya konulan sponsor Coca-Cola şişelerini kaldırıp, "Su için" demesi büyük yankı uyandırmıştı.  Ronaldo'nun hareketinin etkisi finansal alanda da kendini gösterdi.Coca Cola'nın hisseleri 56.10'dan 55.22 dolara düştü. Bunun anlamı ise 242 milyar dolarlık hisselerin bir anda 238 milyar dolara gerilemesiydi. Yani ünlü içecek firmasının değer kaybı 4 milyar doları buldu.

Senin için hazırladığımız haberler