Cristiano Ronaldo Türkiye İçin Destek Videosu Yayınlayacak

Akın Ungan
08.02.2023 - 21:42 | Son Güncellenme: 09.02.2023 - 14:13

7,7 büyüklüğündeki depremin ardından milli futbolcu Merih Demiral depremzedelere yardım ediyor. Demiral, Cristiano Ronaldo'nun video atacağını duyurdu.

Cristiano Ronaldo Türkiye İçin Destek Videosu Yayınlayacak

AJANSSPOR HABER

Kahramanmaraş merkezli 7,7 büyüklüğündeki deprem, 10 ilde yıkıma sebep oldu. 6 Şubat sabahı, saat 04.17'de meydana gelen feci afetin ardından arama kurtarma çalışmaları devam ederken, bölgeye çeşitli yardım kampanyaları düzenlendi. Milli futbolcu Merih Demiral da depremzedelere yardımda bulundu.

Ronaldo'nun forması açık artırmada

Daha önce sanatçı Haluk Levent'in deprem bölgesi için başlattığı bağış kampanyasına 1 milyon TL'lik destekte bulunan Merih Demiral, geçtiğimiz gün Juventus'ta oynadığı dönemde takım arkadaşı olan Cristiano Ronaldo'nun imzalı formasını açık artırmaya çıkaracağını ve elde edilen gelirin deprem bölgesine bağışlanacağını açıklamıştı. Merih Demiral, Ronaldo'nun ayrıca bir video yayınlayacağını duyurdu.

"Ronaldo, Bonucci ve Dybala'nın da formalarını satışa çıkardık"

Haber Türk'e konuşan Merih Demiral, "Dün Ronaldo ile konuştum, çok üzgün olduğunu ve elinden geleni yapacağını söyledi. Onun ardından formasını satışa çıkardık. Bonucci ve Dybala'nın da formalarını satışa çıkardık. Çok olumlu tepkiler aldık" dedi.

İlgini Çekebilir
Malatyaspor ve Hatayspor ligden çekiliyor
Habere Git

"Formaların değerleri yaklaşık olarak 5 Milyon TL'ye ulaştı"

Sözlerine devam eden Demiral, "Formaların değerleri yaklaşık olarak 5 Milyon TL'ye ulaştı. Bir saat önce Ronaldo'yla konuştum, kendisi video da atacak" açıklamasını yaptı.

Morata ve Griezmann da forma bağışı yaptı

Merih Demiral, yaptığı son paylaşımda Alvaro Morata ve Antoine Griezmann'ın da forma bağışında bulunduğunu açıkladı. Madrid'den Alvaro Morata ve Antoine Griezmann ile görüştüm. Tüm takım olarak Türk halkının acısını paylaştıklarını söylediler ve kampanyamıza imzalı formalarını bağışladılar. Formanın açık artırmayla satışından elde edilecek gelir Ahpap'a bağışlanacaktır" dedi.

Yarın 22.00'a kadar teklifler değerlendirilecek

Demiral, açıklamasının devamında "Tekliflerinizi yarın saat 22.00'a kadar TeamDemiral ve teamdemiral@gmail.com üzerinden iletebilirsiniz" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler