Ronaldo'nun ablası: "Kardeşimi yok etmek istiyorlar"

19.12.2020 - 17:44 | Son Güncellenme: 19.12.2020 - 17:51

FIFA tarafından erkeklerde yılın en iyi oyuncusu Polonyalı golcü Robert Lewandowski seçilirken, ödül esnasında Cristiano Ronaldo'nun görüntüsü geceye damgasını vurmuştu. Ödül sonrası Cristiano Ronaldo'nun ablası Katia Aveiro, kardeşine sosyal medya üzerinden destek verdi. İşte detaylar...

Ronaldo'nun ablası: "Kardeşimi yok etmek istiyorlar"

Orhan GÜLEK - DIŞ HABER

FIFA tarafından düzenlenen En İyiler (The Best) ödülleri sahiplerini buldu. Bayern Münih'in Polonyalı golcüsü Robert Lewandowski, FIFA tarafından erkeklerde yılın en iyi oyuncusu seçildi.

2020 FIFA En İyiler Ödülleri'nin töreni, koronavirüs tedbirleri kapsamında çevrim içi düzenlendi. Düzenlenen program esnasında Bayern Munih oyuncusu Lewandowski ismi açıklanırken, Cristiano Ronaldo'nun görüntüsü geceye damga vurmuştu. 

Ödül sonrası Cristiano Ronaldo'nun ablası Katia Aveiro, kardeşine sosyal medya üzerinden destekde bulundu.

Aveiro "Futbolun utancı, adalet yerini bulacak. Kardeşimi yok etmek istiyorlar ama Tanrı asla dinlenmiyor" ifadelerini kullandı.

Törende, erkekler yılın en iyi futbolcusu, kalecisi, teknik direktörü ve yılın 11'inin yanı sıra en iyi gol, taraftar ve fair play ödülleri de sahiplerini buldu.

En iyi teknik direktör ödülünü ise Liverpool'u çalıştıran Jürgen Klopp elde etti. Tottenham'da forma giyen Güney Koreli Heung-min Son ise lig maçında Burnley'in ağlarını sarstığı gol ise 2020 Puşkaş Ödülü'ne layık görüldü.

En iyi taraftar ödülü, Brezilya ekibi Sport Club do Recife'nin evinde oynadığı maçları izlemek için 60 kilometre yürüyen Marivaldo Francisco da Silva'ya verildi.

FIFA Yılın 11'i; Alisson Becker, Trent-Alexander Arnold, Sergio Ramos, Virgil Van Dijk, Alphonso Davies, Kevin De Bruyne, Thiago Alcantara, Joshua Kimmich, Lionel Messi, Robert Lewandowski, Cristiano Ronaldo şeklinde açıklanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler